Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

Császár a királyok között.

OCTAVIA COMBI RS

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI RS mellett

Császár a királyok között

Erőteljes motorjával és az első tengely elektronikus differenciálzár-hatású funkcióját is magában foglaló korszerű futómű-technikájával a ŠKODA OCTAVIA RS a vezetés egészen különleges élményét ígéri.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI RS mellett

Személyre szabható

A perforált bőrrel bevont sportkormányt az RS-embléma díszíti

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI RS mellett

Kényelem

A belső tér kivételesen tágas, sportos stílussal kombinált, és exkluzív, fekete kivitelben kapható. Miközben a sofőr élvezi a sportos környezetet, az utasoknak maximális kényelmet nyújt.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI RS mellett

Technológia

Az OCTAVIA COMBI RS kombinálja a dinamikus vezetési élményt egy kényelmes családi autóval. A kiváló vezetési tulajdonságok garantálják, a biztonságos közlekedést a motor teljes potenciáljának kihasználásával.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI RS mellett

Technológia

A vezetésnek élvezetesnek, nem pedig terhes kötelességnek kell lennie. Legyen az üzleti vagy magáncélú utazás, számos praktikus funkció és zseniális részlet teszi még kényelmesebbé.

6 érv a ŠKODA OCTAVIA COMBI RS mellett

Simply Clever

A vezetésnek élvezetesnek, nem pedig terhes kötelességnek kell lennie. Legyen az üzleti vagy magáncélú utazás, számos praktikus funkció és zseniális részlet teszi még kényelmesebbé

Mi a megújult OCTAVIA titka?

Asszisztens rendszerek

Holttérfigyelő rendszer

A hátsó lökhárítón lévő radarok segítségével a holttérfigyelő rendszer figyeli a holttereket az autó mögött és mellett. a környező járművek távolsága és sebessége alapján dönti el, hogy figyelmeztesse-e a sofőrt vagy ne.

Fáradtságérzékelő

Amennyiben olyan jellemzőket észlel, amelyek a vezető fáradtságára utalhatnak, pihenőt javasol a vezetőnek.

Távolsági fényszóró szabályozás

A Light Assist rendszer automatikusan kapcsolja fel és le a távolsági fényszórót. 60km/óra sebességnél, sötétedés esetén automatikusan felkapcsolódik és amikor a multifunkciós kamera szembejövő forgalmat észlel, automatikusan lekapcsolja a távolsági fényszórót.

Adaptív tempomat

Az elülső hűtőrácson található radar segítségével - az alap tempomat funkciók mellett - ez a kisegítő rendszer biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járművektől.

Connectivity

Felszereltség

Főbb szériafelszereltség:

 • 8 hangszórós kivitel
 • Alumínium pedálszett
 • Automata klímaberendezés "Climatronic"
 • Bőr/Alcantara üléshuzat
 • Elektromos ablakemelők elöl & hátul
 • LED főfényszóró + AFS, LED nappali menetfény
 • LED világítás az utastérben
 • Multifunkciós bőr sportkormány (3 küllős)
 • Rádió "Swing" MP3 lejátszással, 6,5" színes, érintőképernyős kijelző
 • Sport futómű
 • Telefonkihangosító rendszer (Bluetooth)
stb.
Az összes felszereltség mutatása

GALÉRIA

Császár a királyok között.

Császár a királyok között.

Császár a királyok között.

Császár a királyok között.

Császár a királyok között.

Császár a királyok között.

Császár a királyok között.

Aktuális OCTAVIA COMBI hírek

Tágasabb, összekapcsoltabb és nagyobb érzelmeket vált ki: az új ŠKODA OCTAVIA

2019-11-13

Még jobb, még tágasabb, biztonságosabb, összekapcsolt és nagyobb érzelmeket vált ki, mint valaha: a bestseller negyedik generációjának megjelenésével a ŠKODA új szintet ért el. A ŠKODA márka szíve és motorja hosszabb és szélesebb mint elődje, még nagyobb csomagtartóval rendelkezik, és még komolyabb érzelmeket vált ki az új ŠKODA tervezési stílus-nyelvnek köszönhetően. Az új belső tér koncepció ötvözi a tágasságot és a kiemelkedő funkcionalitást a kiváló minőségű anyagokkal és az okos részletekkel. Az innovatív csatlakoztathatóság és az új vezetőt segítő rendszerek még magasabb szintre emelik a kényelmet és a biztonságot.

A ŠKODA hármas győzelme: a KODIAQ, OCTAVIA SCOUT és SUPERB típusok nyertek az “év összkerékhajtású autói” olvasói szavazásán

2019-04-17

A ŠKODA hármas győzelmével zárult az idei „év összkerékhajtású autói” szavazása: az összkerékhajtású autók német magazinja, az Auto Bild Allrad olvasói több kategóriában is kitüntették a ŠKODA márkát, ami tovább gyarapította az autógyár több éve tartó győzelemsorozatát. Ez már a tizedik alkalom, hogy a SUPERB 4×4 típus besöpörhette az áhított elismeréseket, ebben az évben, mint a legjobb import autó a „40 000 euró alatti összkerékhajtású személyautók” kategóriájában. Az OCTAVIA SCOUT, az „összkerékhajtású crossover” import kategória győztese így begyűjthette az ötödik „év összkerékhajtású autója” címét. A KODIAQ 4×4 pedig első helyezést ért el a „35 000 euró alatti Off-road és SUV járművek” import kategóriájában. Ezzel a KODIAQ megismételte 2017-es győzelmét, amelyet Európa legnagyobb számban eladott összkerékhajtású autós magazinja olvasói szavaztak meg a nagy ŠKODA SUV számára az import kategóriában, bemutatása évében.