Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

A pulzust is felgyorsítja

KODIAQ RS

6 érv a ŠKODA KODIAQ RS mellett

Idomított bestia

Azonnal látható, hogy a KODIAQ RS ereje lenyűgöző. Egyedülálló jelek árulkodnak arról, hogy ez az autó a leggyorsabb bestia.

 

6 érv a ŠKODA KODIAQ RS mellett

FELKÉSZÜLNI, BEÜLNI, RAJT!

A KODIAQ RS könnyedén vegyíti a hobbiterepjárók pazar belső terét a sportos kiegészítőkkel. Ha egy hosszú út során élvezi az autó nyújtotta komfortot, egy pillanat alatt elengedheti magát, amikor csak kedve tartja - minden a kezében van ahhoz, hogy az országutakon kihozza az autóból a maximumot.

 

6 érv a ŠKODA KODIAQ RS mellett

SZENZÁCIÓS TELJESÍTMÉNY

A KODIAQ az erő és a sebesség veleszületett kombinációjával büszkélkedhet - és ez alól a KODIAQ RS sem kivétel. Magabiztossága és teljesítménye bármilyen helyzetben biztonságérzetet és izgalmas vezetési élményt nyújt.

6 érv a ŠKODA KODIAQ RS mellett

A NÜRBURGRING REKORDTARTÓJA

A versenyzés a KODIAQ RS vérében van. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Nürburgbring Nordschleife szakaszán felállított új rekord, amit Sabine Schmitz autóversenyző ért el a modell hétüléses változatával.

6 érv a ŠKODA KODIAQ RS mellett

Simply Clever

A KODIAQ - hasonlóan a többi ŠKODA modellhez - tele van olyan okos megoldásokkal, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Ilyen például a csomagtérajtó láblendítéssel való nyitása, vagy az ajtók élvédő eleme.

6 érv a ŠKODA KODIAQ RS mellett

BIZTONSÁG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A ŠKODA KODIAQ az Euro NCAP törésteszteken maximális pontszámot, 5 csillagot kapott.

Asszisztens rendszerek

Connectivity

Felszereltség

Szériafelszereltségek:

  • Könnyűfém keréktárcsák (20”)
  • Alumínium pedálszett
  • Digitális műszerfal
  • Alcantara ülések "RS" logóval
  • SunSet árnyékolás
  • Változó áttételű kormányázás
  • LED főfényszóró & LED kanyarkövető ködfényszóró
  • Adaptív lengéscsillapítás-szabályzás
  • Parkolóradar elöl és hátul
  • stb.
Az összes felszereltség mutatása

ŠKODA KODIAQ RS Kényelem

KESSY

Többé nem kell kézben tartania kulcsát az autója kinyitásához és bezárásához. A KESSY (kulcs nélküli nyitási, indítási és zárási rendszer) vezérlőegység az autótól számított 1,5 méter távolságig felismeri a kulcsot. A jármű központi zára automatikusan kinyílik, ha az első ajtókat vagy a csomagtérajtót megpróbálják kinyitni. A motor pedig egy gombnyomásra indul.

 

ŠKODA KODIAQ RS Kényelem

LED HANGULATVILÁGÍTÁS

A KODIAQ alapfelszereltségébe tartozik a hatékony LED hangulatvilágítás. Az üzemmódtól függően az utasteret különböző színeffektusok varázsolják hangulatossá. 10 különböző színvilág közül választhat.

ŠKODA KODIAQ RS Kényelem

PANORÁMATETŐ

A hatalmas, árnyékolóval ellátott opcionális panoráma napfénytető rengeteg napfényt enged az utastérbe. Az üveg feketére van színezve, így csupán kényelmesen elviselhető mennyiségű fényt és hőt enged az autó belső terébe. 

ŠKODA KODIAQ RS Kényelem

FŰTHETŐ SZÉLVÉDŐ

Esőben és napsütésben is gondoskodunk kényelméről - egész évben. Az opcionálisan elérhető, átlátszó ClimaCoat fólia fűti az első szélvédőt. A hőellátás mellett védelmet nyújt az erős napsugaraktól is.

BIZTONSÁG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A ŠKODA KODIAQ az Euro NCAP törésteszteken maximális pontszámot, 5 csillagot kapott.