Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Scout Kényelem

Fűthető kormánykerék

A multifunkciós bőrkormány segítségével vezérelhető a rádió és telefon, valamint alternatívaként a DSG váltó is. A kormány fűtési funkcióval látható el, amely az Infotainment rendszerrel vezérelhető.

ŠKODA OCTAVIA Scout Kényelem

Kétzónás klímaberendezés

Az OCTAVIA COMBI SCOUT klímaberendezése jóvoltából Ön mindenkor "hideg fejjel" dönthet.

ŠKODA OCTAVIA Scout Kényelem

Személyre szabható

A modell infotainment rendszere kiváló testreszabási lehetőségeket kínál, lehetővé teszi a különböző vezetők számára, hogy beállíthassák saját egyéni preferenciájukat. Ezek közé tartozik például a vezetői profil beállítás, az elektromosan állítható vezetőülés, a Climatronic klímaberendezés, valamint a rádió és a navigációs rendszer.

ŠKODA OCTAVIA Scout Kényelem

Panoráma napfénytető

Engedjen be több fényt és friss levegőt! Az elektronikusan állítható, színezett üvegből készült panoráma napfényteteje révén az első ülések felett hatalmas tér nyílik meg.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra