Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Fényszórók

Az Octaviához kétféle típusú fényszóró áll rendelkezésre. A LED technológia minden közlekedési helyzetben és időjárási viszonyban felsőkategóriás megoldást nyújt. Míg a LED nagy teljesítményt és magas energiahatékonyságot biztosít, az AFS (adaptív első fényszórók) az adott körülményekhez állítja be a világítás intenzitását (pl.: városi, autópálya vagy esőben vezetés).

Hátsó LED fényszórók

Az OCTAVIA COMBI fényszóróinak kézjegye kifejező és letisztult - már az alapfelszereltség részeként (két verzióban elérhető) LED hátsó fényszórókkal érkezik. Az egyedi, ŠKODA modellekre jellemző C-alakú lámpa miatt a jármű magabiztosan kitűnik a tömegből.

Hangulatvilágítás

Válassza ki a kedvenc színét, vagy válasszon a kedve szerint, akár minden nap más színt. A hangulatvilágítás tíz különböző színt kinál.

Lábtér megvilágítás

A diszkrét megvilágítástól a lábtér nem csak kényelmes, de kivételes is lesz. Adja át magát át a hangulatfények nyújtotta végtelen kényelemnek, és élvezze a diszkréten megvilágított belső teret utazás közben.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra