Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA RS Kényelem

Kétzónás klímaberendezés

Az elektronikus szabályozóval ellátott Climatronic kétzónás légkondicionáló páratartalom érzékelővel rendelkezik, amely megakadályozza a szélvédő párásodását.

ŠKODA OCTAVIA RS Kényelem

Panorámatető

A limuzin kivitel szabadságérzetet és nagyobb helyet kínál az elektronikusan állítható, színezett üvegű napfénytetőnek köszönhetően, amely kevesebb fényt és hőt enged be az autóba. Előretolhatja vagy hátrahúzhatja, így nyitott tér alakítható ki az első ülések felett!

ŠKODA OCTAVIA RS Kényelem

Kesztyűtartó

A műszerfal alsó részén található zárt, hűthető tárolórekesznek köszönhetően út közben is kellemesen hidegek maradnak az üditők.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra