Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Lépjen szintet

KODIAQ LAURIN & KLEMENT

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

Legkifinomultabb modell

A krómozott hűtőrács és az ezüst tetőlécek exkluzív megjelenés nyújtanak.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

Elegáns

A felszereltség részei az egyedi, 19"-os "Sirius" könnyűfém keréktárcsák és a karosszéria-színű alsó ajtóborítások.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

Kényelmes és funkcionális

Autózzon épp munkába, bevásárolni, az iskolához vagy egy nagy kalandtúrára, a KODIAQ széleskörű kényelmi felszereltségével gondoskodik róla, hogy volánja mögött minden egyes út kellemes luxusutazássá váljon.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

Megbízható

Olyan veszélyhelyzetekben, amelyeket a vezető aktívan nem tud befolyásolni, az autó passzív biztonsági rendszerei lépnek működésbe, köztük a légzsákokkal.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

Dizájn

A belső teret zongoralakk fekete műszerfal- és ajtó-dekorbetétek díszítik.

6 érv a ŠKODA KODIAQ L&K mellett

Biztonságos

A ŠKODA KODIAQ az Euro NCAP törésteszteken maximális pontszámot, 5 csillagot kapott.

Asszisztens rendszerek

A parkolás még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak nyomja meg a megfelelő gombot.
Innovatív rendszerek utazása biztonsága érdekében.
Vezessen kényelmesen, összhangban a forgalommal.

Connectivity

A ŠKODA KODIAQ teljesen új dimenzióba helyezi a mobileszközei és a modell közötti kapcsolatot. Legyen online vezetés közben, irányítsa autóját a távolból és élvezze az összkomfortot!

Virtuális pedál

A ŠKODA KODIAQ L&K csomagtérajtaját a vezetőülésből egy gombnyomással, távirányítóval vagy a csomagtérajtón lévő gomb megnyomásával is lehet működtetni. Ugyanakkor fel lehet szerelni opcionális virtuális pedállal is, hogy érintés nélkül lehessen nyitni és zárni a csomagtér ajtaját.

Kessy kulcs nélküli nyitás

Többé nem kell kézben tartania kulcsát az autója kinyitásához és bezárásához. A KESSY (kulcs nélkü̈li nyitási, indítási és zárási rendszer) vezérlőegység az autótól számított 1,5 méter távolságig felismeri a kulcsot. A jármű központi zára automatikusan kinyílik, ha az első ajtókat vagy a csomagtérajtót megpróbálják kinyitni. A motor pedig egy gombnyomásra indul.

Rakodóelemek

Ahogy a ŠKODA-tól már megszokhattuk, a ŠKODA KODIAQ csomagtere elképesztően praktikus lehetőségeket kínál. A csomagokat biztonságosan rögzíthetjük a csomagtér új rakománypántjaival. Például csúsztassa csupán be a pántok közé a dobozokat és bevásárlószatyrokat, és nem fognak többé csúszkálni. A rakománypántok összehajthatók és a csomagtér oldalán tárolhatók.

Panorámatető

A hatalmas, árnyékolóval ellátott opcionális panorámatető rengeteg napfényt enged az utastérbe. A sötétített üveg komfortos fényt és hőmérsékleti viszonyokat teremt az autó belső terében. 

Fűthető szélvédő

Esőben és napsütésben is gondoskodunk kényelméről. Az opcionálisan elérhető új, átlátszó ClimaCoat fólia fűti az első szélvédőt. A hőellátás mellett az erős napsugaraktól is védelmet nyújt.

Rögzítőhálók

A csomagtérben található hálók, kampók és polcok találékonyan megtervezett rendszerének hála nincs szükség kompromisszumra a mozgékonyság és a praktikusság között. A rögzítőkampókkal ellátott hálórendszerrel kivédhető, hogy a kisebb tárgyak szétszóródjanak. Hálás lesz a szilárd oldalsó kampóknak, ha vásárolni megy, vagy ha sportfelszereléseit kell szállítania.

Felszereltség

Szériafelszereltségek:

 • Könnyűfém keréktárcsák (19”)
 • Acél helytakarékos szükségpótkerék, autóemelő, kerékkulcs (defektszett nélkül)
 • Alumínium pedálszett
 • Bőr ülések "Laurin & Klement" logóval
 • 10 hangszórós Sound System "Canton"
 • SunSet árnyékolás
 • Area View - környezetfigyelő rendszer
 • Holttérfigyelő rendszer "Blind Spot Detection"
 • Csomagtérajtó elektromos nyitás/zárással
 • Változó áttételű kormányázás
 • stb.
Az összes felszereltség mutatása

Galéria

Aktuális KODIAQ hírek

Ötletes csomagszállító megoldások utazáshoz és szabadidős programokhoz a ŠKODA kínálatából

2020-08-03

– Már gyárilag is bőséges hellyel szolgálnak a ŠKODA modelljei utasaik és csomagjaik számára, a KODIAQ, a SUPERB COMBI, az OCTAVIA COMBI vagy épp a SCALA például egyaránt piaci kategóriája legnagyobb csomagtartóját kínálja. Ám ha még ez sem bizonyulna elegendőnek, a ŠKODA választékában számos lehetőség sorakozik például kerékpárok és más sporteszközök, illetve terjedelmes tárgyak elhelyezésére. A ŠKODA Eredeti Tartozékokkal kényelmesen szállítható a további poggyász akár a tetőn, a hátsó kiegészítő csomagtartón vagy éppen az utánfutón.

Szeptember 1-jén, Prágában ünnepli a ŠKODA az új ENYAQ iV világpremierjét

2020-07-29

Új ENYAQ iV modelljével a ŠKODA nagy lépést tesz előre elektromos mobilitási stratégiájának megvalósítása útján. E tisztán akkumulátorhajtású elektromos SUV-modell a ŠKODA első sorozatgyártású gépkocsijaként épül a Volkswagen Csoport moduláris elektromos platformjának (MEB) műszaki alapjaira. A cseh autógyártó most egy az autó körvonalait ábrázoló képet mutat be, így kínálva ízelítőt idei legfontosabb újdonságából. A ŠKODA ENYAQ iV a hosszú távon fenntartható autózás élvezetes vezetési élményével és a márkára jellemző nagyvonalú térkínálattal ötvözi érzelmekben gazdag vonalvezetését és kiegyensúlyozott arányait.