Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Az új ENYAQ iV

Weiter
k

Aktuális hírek

A ŠKODA AUTO egy csúcstechnológiát képviselő Központi Kísérleti Csarnokot nyitott a Mladá Boleslavban található üzemében

2021-01-27

A ŠKODA AUTO a vállalat központjában egy új Központi Kísérleti Csarnokot avatott. Az új modellek fejlesztési fázisában itt történnek majd a szükséges átfogó vizsgálatok és itt készülnek majd az előszériás járművek is. Utóbbiakat a műszaki fejlesztés és a minőségbiztosítás részlegek kollégái vetik alá széles körű teszteknek a sorozatgyártás megindítása előtt. A létesítmény helyet ad – többek között – egy karosszériagyártó és összeszerelő résznek, valamint egy mérési központnak és egy virtuális valóság stúdiónak. A Központi Kísérleti Csarnok felkészült az elektromobilitás korszakára is, töltőállomásokkal és a kiemelt összeszerelési pontokon elektromos járművek tesztelését lehetővé tevő berendezésekkel. A beruházás összege eléri a 20,4 millió eurót. A ŠKODA AUTO ezzel a vállalat jövőjét támogatja, hiszen a tesztjárművek és prototípusok gyártását végző új központ után most egy másik, szintén csúcstechnológiát képviselő létesítményt ad át az előszériás modellek fejlesztése számára.

Az új ŠKODA KUSHAQ – Nemzetközi SUV-modell, amely Indiában készül

2021-01-26

A KUSHAQ bevezetésével új korszakot nyit a ŠKODA AUTO az indiai piacon. A középkategóriájú SUV-modell a ŠKODA autóira jellemző bőséges térkínálattal és két gazdaságos üzemű TSI-motor választékával érkezik. A KUSHAQ a cseh márka első sorozatgyártású modellje, amely már a moduláris keresztmotoros platform (MQB) a ŠKODA AUTO által kifejezetten India számára kialakított MQB-A0-IN változatának műszaki alapjaira épül. E konstrukciót a Volkswagen Csoport további modelljeihez is felhasználják majd az indiai piacon. Az új SUV-modell markáns formavilág, színvonalas kényelem és magasfokú biztonság, valamint korszerű infotainment-rendszerek mellett ötvözi a ŠKODA immár hagyományos erényeit az indiai vásárlók jellemző igényeivel. Az új ŠKODA KUSHAQ még 2021 márciusban, az indiai szubkontinensen tartja világpremierjét.