Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Csomagtér

Rögzítőhálók

A csomagtér rugalmasságát egy horizontális és két vertikális háló növeli, amelyek szorosan védik a tárgyakat. A limuzin változatban további hálót talál a csomagtartó fedele alatt.

Rakodásrögzítő elem

A csomagok csúszkálásának elkerülésére ez a két műanyag, Velcro tépőzárral ellátott rakodási elem ideális megoldás. Amikor nem használja, elrejthetők a hátsó kerékházak mögé.

Táska akasztó kampó

Az egész délelőttjét gondos bevásárlással töltötte és most már csak haza kell juttatni a szállítmányt. Az igazi kihívás az, hogy mindezt anélkül hajtsa végre, hogy minden a feje tetejére állna. Nyissa ki a Škodád csomagtartóját, akassza fel a bevásárló táskáidat az erre kialakított akasztókra és már teljesítette is a küldetést.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra