Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Lenyűgöző méretek

Mindennek megvan a saját helye, akár 1740 liter az Ön igényeire szabva. A megújult OCTAVIA Combi rendelkezik a kategória legnagyobb csomagterével és belső terével.

Letisztult, elegáns belső tér

Dőljön hátra és süppedjen bele a luxus légkörbe, várva a legkellemesebb élményt. Ön diktálja az élet tempóját, lényegtelen, hogy éppen üzleti úton van, vagy a hétvégi családi kiruccanást élvezi.

Tágas tér az utasok számára is

Az átgondolt és figyelmes megoldásokkal teli SUPERB abszolút kényelemmel kényezteti majd el - mindegy, hogy a leghosszabb túrák során is szeretne kipihent maradni vagy útja során szórakoztatásra vágyik.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra