Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

Elölnézet

Az osztott fényszórók összetéveszthetetlen megjelenést adnak a modellnek. Kivételes kialakításuk tökéletesen illeszkedik a ködlámpák éleihez. A domináns hűtőmaszk és a határozott formájú motorháztető tiszteletet parancsol, valamint gondoskodik a biztonságról és megbízhatóságról.

Oldalnézet

Az autó egyenletes felületei és kristályszerű élei merésszé teszik megjelenését. A SunSet sötétített üvegek tökéletesítik a külső megjelenést, az árnyékolás pedig védi a hátsó ülésen utazókat a közvetlen napsütéstől.

Hátulnézet

Hátul számos jellegzetes ŠKODA-elemet fedezhet fel: markáns logó és modellmegnevezés, a rendszámtábla számára kialakított, kristályosan tört bemélyedés és az autó jobb láthatóságát szolgáló fényvisszaverő csíkok.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra