Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Swing rádió

Alapfunkciók: 6.5" színes érintőkijelző, FM rádió, 3.5mm jack, Car menü, SD kártyanyílás, USB, 4 hangszóró

Opcionális funkciók:  Bluetooth, Phone Box, DAB, SmartLink+, 4 hátsó hangszóró

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Időjárás

Töltse le az aktuális helyzetének vagy úticéljának megfelelő legfrissebb időjárás-jelentést részletes előrejelzéssel, beleértve a várható csapadékmennyiséget és a figyelmeztetéseket is

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

Columbus

A Columbus 3D navigációs rendszer kényelmes, 9,2" átmérőjű érintőképernyőn használható. Az eszköz számos funkciót kínál, beleértve a Bluetooth telefonkihangosítót, a SmartLink+ rendszert és WiFi-t. A beépített, gyors LTE internet-kompatibilitással rendelkező telefonmodul szintén elérhető. A tökéletes hangminőséget a négy első és négy hátsó hangszóró biztosítja.

ŠKODA OCTAVIA RS Infotainment

ONLINE FORGALMI INFORMÁCIÓK

Válassza mindig a legjobb útvonalat: a naprakész információkkal minden út tökéletesen megtervezhető. Olyan új forgalmi helyzetekről is tudomást szerezhet, mint a közúton folyó munkák, balesetek vagy forgalmi dugók.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra