Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

KODIAQ

Mert más mint a többi!
Automobil Körös
Automobil Körös

Modell áttekintés

Megújult KODIAQ

Megújult KODIAQ

Azonnal elvihető új autók

KODIAQ

Azonnal elvihető új autók
KODIAQ SCOUT

KODIAQ SCOUT

Azonnal elvihető új autók
KODIAQ SPORTLINE

KODIAQ SPORTLINE

Azonnal elvihető új autók
KODIAQ L&K

KODIAQ L&K

Azonnal elvihető új autók

Férfias. Családi. Szép.

Ez a három igény látszólag megvalósíthatatlan együtt. Látszólag!

Hiszen nekünk erre van egy tökéletes, kézzel fogható cáfolatunk: a KODIAQ, ami a legnagyobb SKODA SUV mellett a világ legnagyobb barna medvéjének is a neve.

Erős, akár egy medve

Határozott élek, rosszfiús tekintet, és kristály dizájn. De igazából nem ezek miatt vágysz rá. Hanem azok miatt a pillantások miatt, amik majd az utcán kísérnek egy KODIAQ-ban ülve.

Az egész úton lesz beszédtémátok

Nem kell félned, ha a haverokat viszed haza egy vesztes meccs után. Nem fogtok csendben ülni. A digitális műszerfalról, az akár 9,2 colos központi kijelzőről, vagy a SKODA Connect szolgáltatásokról hosszasan beszélgethettek majd.

A lámpánál állva is izgalmas. Még a mögötted lévőnek is.

A hátsó rész meghatározó eleme a teljesen LED technológiát használó lámpa. A "C" betűt formázó helyzetjelző messziről is felismerhetővé teszi.

Nem kell félned, ha használni akarod

Egy medve ereje a lényéből fakad. Így a KODIAQ utastérének minden eleme is azt sugallja neked, hogy hosszú évekig számíthatsz majd rá. Elegáns, mégis robusztus minden része.

Kívülről is látszik, hogy bent is hatalmas

Oldalról nézve a nagy tengelytáv ad meggyőző megjelenést a KODIAQ-nak. A jó hír, hogy ez azt is garantálja, hogy bent is lenyűgöző lesz a helykínálat.

Minden ott van, ahol számítasz rá.

A dizájn akkor jó, ha nem öncélú. Miért bosszantanánk a találomra elhelyezett kapcsolókkal, a bonyolult menürendszerekkel? A KODIAQ utastere nem csak kényelmes, de mindent ott találsz meg benne, ahol az logikus. 

Suli után átjönnének játszani a gyerekek barátai?

Nem gond. A KODIAQ az első SKODA modell, amely 7 üléssel is rendelhető.

Nem elég 630 liter?

Akkor told előre a hátsó sort 18 centivel. Még mindig kevés? Akkor hajtsd össze az üléseket akár egyenként, hogy minden és mindenki beférjen.

Apu, ott vagyunk már?

Sosem fogod többé ezt a kérdést hallani, hiszen a KODIAQ tablet-tartójával biztonságosan rögzítheted a mai gyerekek "maciját", és a WLAN opióval az internet is elérhető számukra., menet közben is.

Tél elől és nyár hátul. Vagy fordítva!

A KODIAQ háromzónás légkondicionálót kínál, így mindenki kedve szerint állíthatja be a hőmérsékletet.

Még ne szállj ki!

Legyen a kezedben az irányítás. Az elektronikus gyerekzár segítségével te szabhatod meg, hogy mikor szálljanak ki hátulról a gyerekek.

Lehajtható fejtámasz?

Igen! Az alváskényelmi csomag részeként többé nem fog az utazás közben hátul elalvóknak megfájdulni a nyaka. Ha fáznának egy összehajtható takarót is találnak maguknak. 

AREA VIEW

Az Area View kamerarendszer négy kamerát használ, amelyek a jármű körüli területet felügyelik. A valós idejű kép az Infotainment-rendszer képernyőjén jelenik meg, így Ön szinte minden elképzelhető helyzetre gyorsan reagálhat.

VONTATMÁNY ASSZISZTENS

Szívesen használna utánfutót, ám idegenkedik a tolatásos manőverektől? A vontatmány asszisztens a tolatások során átveszi a járműszerelvény irányításának feladatát, Önnek csupán azt kell megadnia, hogy hol és mikor kezdődjön, illetve végződjön a manőver. Szinte gyerekjáték!

KIÁLLÁSI ASSZISZTENS

Ez a kisegítő, a holttérfigyelő rendszer részeként, ugyanazokat a radarokat használva segít a biztonságos tolatásban gyenge látási viszonyok mellett. Még a fékeket is működésbe hozza, ha elkerülhetetlen veszélyt érzékel.

FRONT ASSIST

A Front Assist biztonsági rendszer egy várható ütközés esetén figyelmeztet, és amennyiben az ütközés elkerülhetetlen, aktiválja a vészféket, hogy a baleset minél kisebb következményekkel járjon. 

SIDE ASSIST

Az asszisztens észleli a holttérben levő járműveket és a tükörborítás belső felében lévő kijelzőn keresztül figyelmezteti a vezetőt a potenciális vészhelyzetre. Ehhez a hátsó lökhárító alsó részében elhelyezett két radarérzékelő felügyeli a jármű melletti és mögötti (legfeljebb 70 m-es) teret. Az autó körülötti járművek távolságától és sebességétől függően a rendszer eldönti, hogy optikai úton vagy hangjelzésekkel figyelmeztesse-e a vezetőt egy lehetséges veszélyre.

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

KODIAQ

BETEKINTÉS A SZERVIZ ÉS TARTOZÉKOK VILÁGÁBA

Új ŠKODA modelljének átvétele után is gondoskodunk a felhőtlen autózásról.