Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

Kereskedői hírek

Ha a Škodán múlik nincs több baleset a magyar utakon

2017.04.20.

Vezess óvatosan! Figyelj oda a zebránál! Vedd fel a bukósisakot, ha kerékpározol! Sokak számára ismerős tanácsok, amelyek olykor féltőn, máskor aggódóan, szorongva hangzanak el a környezetünkben. Tagadhatatlan, hogy jóval könnyebb ezeket mondani, mint valóban be is tartani.

Bővebben

Kollégáink a ŠKODA Challenge 2016 magyarországi döntőjében

2016.12.01.

A tegnapi napon, 2016. novenber 30-án rendezték a ŠKODA Challenge magyarországi döntőjét, mely a márka szerviz- és értékesítési területeinek a világbajnoksága.Az előzetes megmérettetéseket követően valamennyi kategóriában bejutott valamely kollégánk a budapesti országos döntőbe, két kollégánk pedig a legjobbak között végzett.

Bővebben

TESZTVEZETÉS - „Tavaszi Zsongás” a Škodánál!

2017.05.13.

Mitől olyan népszerűek a ŠKODA modellek, mi lehet ennek a titka?Ön is megtudhatja, hogy az elmúlt években mekkorát fejlődött a világ egyik legrégebbi autómárkájának modell palettája, ha regisztrál és eljön a 2017.május 22. és 27. között megrendezésre kerülő nyílt hetünkre és kipróbálja legújabb modelleket.

Bővebben

A ŠKODA csapat sikerével zárult a Szupermaraton

2017.05.22.

Két nap alatt 200 kilométeres táv teljesítése várt a 20. Békéscsaba-Arad-Békéscsaba Nemzetközi Szupermaraton résztvevőire 2017. május 20-21-én. A ŠKODA AutoMobil Körös jelen volt támogatóként a „20. Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túra” rendezvényein, mint „A nemzetközi események kiemelt partnere”.

Bővebben

Ózongenerátoros tisztítás az AutoMobil Körösnél

2020.04.05.

Volkswagen és SKODA szervizünk hosszú évek óta lehetőséget biztosít ózongenerátoros tisztításra is.

Bővebben

KAROSSZÉRIA 4+

2017.08.22.

Karosszériajavítás kedvezményes árú alkatrészekkel!Mostantól a négy évnél idősebb ŠKODA gépkocsikhoz kedvezményes árakon nemcsak SZERVIZ 4+ ajánlatainkat vehetik igénybe, hanem az új KAROSSZÉRIA 4+ ajánlatokat is.

Bővebben

A műszaki vizsgáztatás folyamatos

2020.04.06.

Amint azt bizonyára Önök is tudják, a gépjárművek szervizeltetése a veszélyhelyzet alatt is lehetséges.Bár a műszaki vizsgák tekintetében annyi engedményt ad a rendelet, hogy azok a veszélyhelyzet elmúltát követő 15 napig érvényesek maradnak, ám megítélésünk szerint ez meglehetősen rövid határidő, tekintettel az akkor esetlegesen kialakuló "tumultusra".

Bővebben