Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

Teret ad a stílusnak.

SUPERB

5 érv a ŠKODA SUPERB mellett

Dizájn

A ŠKODA SUPERB tökéletesen mutatja be, hogyan lesz az álomból valóság, a tervezőasztaltól az izgalmas újszerű ŠKODA VisionC dizájn tanulmányon át a sorozatgyártású modellig.

5 érv a ŠKODA SUPERB mellett

Kényelem

Tegye még otthonosabbá és kényelmesebbé a saját terét a finom, harmonikus hangulatvilágítással, amely az utasteret teljesen körbeöleli, s minden utazáshoz tökéletes hangulatot teremt

5 érv a ŠKODA SUPERB mellett

Felszereltség variációk

A Laurin&Klement felszereltségi szint a csúcsminőség és a csúcstechnológia tökéletes kombinációja. A szépség, eredetiség, biztonság és maximális kényelem megtestesülése.

5 érv a ŠKODA SUPERB mellett

Biztonság

A SUPERB volánja mögött Ön semmit sem bíz a véletlenre. Olyan veszélyhelyzetekben, amelyeket a vezető aktívan nem tud befolyásolni, az autó passzív biztonsági rendszerei lépnek működésbe.

5 érv a ŠKODA SUPERB mellett

Keréktárcsák

TECHNOLÓGIA

DSG

A motorváltozat függvényében autóját akár hat- vagy hétfokozatú automata DSG váltóval is rendelheti. Mi tökéletes párosításként a hatfokozatú DSG váltót és az összkerékhajtás kombinációját ajánljuk.

Adaptív lengéscsillapítás

Élje meg autója nagy teljesítményét teljes kényelemben és biztonságban. Az adaptív lengéscsillapítás szabályozás (Dynamic Chassis Control; DCC) folyamatosan elemzi és reagál a különböző közlekedési helyzetekre (fékezés, gyorsítás, kanyarodás), s ennek megfelelően módosítja a csillapítási és kormányzási karakterisztikát. Az infotainment menürendszer segítségével egyéni igényeinek megfelelően négy üzemmód közül választhat: Normal, Comfort, Eco vagy Sport (opcionális).

Elektronikus gyerekzár

A hátsó ablakok és ajtók nyitását megakadályozó elektromos biztonsági zár gondoskodik a gyermekek utazás közbeni biztonságáról. A vezérlés a vezetőoldali ajtóban található.

Tolatókamera

Könnyebben parkolhat, ha járművét tolatókamerával is felszerelteti. Az ötödik ajtó markolatába épített kamera a jármű mögötti terület képét közvetíti, és a jármű szélessége alapján még az autó mozgásának várható pályagörbéjét is kijelzi a képernyőn.

ASSZISZTENS RENDSZEREK

Connectivity

További információ a ŠKODA Connect rendszerről:

Komfort

virtuális pedál

Hogyan nyithatja ki az csomagtérajtót, ha tele a keze? Csak húzza el a lábát alatta, és az automatikusan kinyílik. A virtuális pedál érintés nélküli nyitást tesz lehetővé. Csak a motoros csomagtérajtóval és a KESSY kulcs nélküli ajtónyitó és indítórendszerrel együtt érhető el.

Komfort

Csomagtér

A csomagtér paraméterei egyedülállóak. A limuzin változat szintén képes elkápráztatni a maga 625/1760 literével. Minden autóban olyan csomagrögzítő pontok találhatóak, amelyek a rögzítőhálóval tökéletesen stabilizálják a csomagot.

Komfort

Vezeték nélküli töltés

Ez a praktikus telefonrekesz, amely a sebességváltó előtt található, felerősített jelet hoz létre az Ön mobileszköze számára. Ugyanakkor vezeték nélkül tölti fel a telefont vezetés közben.

Komfort

Memória- és masszázsfunkció

Az elektromosan állítható vezetőülés memóriájában három különböző üléspozíció és külső visszapillantó tükör beállítás tárolható el. A vezetőülés ezenkívül masszázsfunkcióval is felszerelhető. Ehhez a kimagasló kényelemszinthez egyben szellőztetett és perforált bőrkárpittal bevont első ülések is tartoznak.

Galéria

Aktuális SUPERB hírek

Nem található bejegyzés