Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Technológia

ŠKODA Connect

Az egyedülálló ŠKODA CONNECT két szolgáltatástípust tartalmaz. Az Infotainment Online valós idejű navigációt és tájékoztatást biztosít, a Care Connect a segítségre és biztonságra összpontosít, lehetővé téve a jármű távoli elérését és ellenőrzését. 

ŠKODA OCTAVIA COMBI Technológia

ŠKODA Connect

A teljes és tartós online jelenlét nem csak a szórakoztató tartalmakhoz és információkhoz biztosít hozzáférést, hanem lehetőséget nyújt arra is, hogy útközben kérjen segítséget. A ŠKODA CONNECT összekapcsolja a korlátlan kommunikációs lehetőségek világával.

ŠKODA OCTAVIA Combi Technologien

USB Anschlüsse

Gute Nachrichten! Keine Streitereien mehr über USB-Anschluss und Steckdose, denn der OCTAVIA Combi bietet hier eine ideale Lösung. Zwei USB-Anschlüsse sowie eine 230V-Steckdose warten auf die Passagiere auf der Rückbank. Zusätzlich finden Sie vorne einen AUX- und einen weiteren USB-Anschluss.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra