Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

HAMAROSAN ÉRKEZIK A ŠKODA ELSŐ CROSSOVER MODELLJE!

ŠKODA KAMIQ

1

Dizájn

A hamarosan érkező crossovert dinamikus irányjelzővel is kérheti, mely az osztott LED főfényszóróval párosítva valóban merész megjelenést kölcsönöz a modellnek.

ŠKODA KAMIQ

2

Dinamikus vonalak

Az új ŠKODA KAMIQ a maximális kényelem, biztonság és a sportos dizájn megtestesítője. Ezt hangsúlyozzák az egyedi kiegészítő elemek és a modell oldalán található dinamikus vonalak.

ŠKODA KAMIQ

3

ŠKODA felirat

A modell hátsó részén észrevehetik a márka egyik új dizájn elemét: a ŠKODA feliratot. A jövőben érkező modellek hátulján is megtalálható lesz a felirat.

ŠKODA KAMIQ

4

Belső tér

Ha kívülről elnyerte a tetszését, csodálja meg belülről is! A ŠKODA KAMIQ vadonatúj belső teret és rendkívül kényelmes üléseket is tartogat az utazáshoz.

ŠKODA KAMIQ

5

Technológia

Ha szeret sportosan vezetni, akkor Önnek való a Sport Lengéscsillapítás Szabályzás (Sport Chassis Control), amellyel csökkentheti a ŠKODA KAMIQ alvázának méretét és szabályozhatja a lengéscsillapítók üzemmódját.

Kényelem

Digitális műszerfal

A 10,25" méretű digitális műszerfal öt megjelenési elrendezést kínál, mely megjeleníti többek között a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket.

Zárás és Nyitás

Az új Zárás és Nyitás funkció a ŠKODA Connect részét képezi. Kapcsolja össze az autóját az okostelefonnal és távolról is kinyithatja, vagy becsukhatja az ajtókat, ha szükséges.

Adaptív tempomat

Az adaptív tempomat (ACC) biztonságos távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől a kiválasztott sebességen. A motor és a fékek irányításával szükség szerint automatikusan gyorsítja vagy lassítja a járművet.

Parkolás

Elfelejtette melyik utcában parkolt? Ne idegeskedjen rajta feleslegesen! Az autó továbbítja a pozíció adatait, így könnyedén megtalálhatja okostelefonjával az autóját.

 

 

Connectivity

Tegye könnyebbé életét az új generációs Connectivity-szolgáltatásokkal, amely akár vezeték nélküli kapcsolatot is biztosít az autója és okostelefonja között.

 

 

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ

ŠKODA KAMIQ