Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Path 2@2x

29.06.2021

Megújult 7 üléses KODIAQ modellek állami támogatással

A megújult ŠKODA KODIAQ modell minden igényt kielégít, ráadásul 7 személyes kivitelben is elérhető, amire akár 2,5 millió forint értékű, vissza nem térítendő állami támogatást igényelhet!

Így a ŠKODA KODIAQ nemcsak az egész család kényelmes utazásáról gondoskodik, de új családtaggá is válik.

Ismerje meg a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változatban is elérhető modellvariánsait, és találja meg az Ön vezetési stílusához és a családja igényeihez leginkább illőt!

A KODIAQ Ambition és Style felszereltségű modellekhez kidolgoztunk egy külön nagycsaládos csomagot, amelynek segítségével még nagyobb kedvezménnyel juthatnak 7 üléses autóhoz az állami támogatásra jogosultak.

ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL MÁR

8 111 000 FT-TÓL 

A nagycsaládos csomag tartalma:

- hétüléses kivitel

- emelt csomagtérpadló

- biztonsági öv kontroll a harmadik üléssorhoz

- oldallégzsákok hátul

- csomagtérajtó elektromos nyitással/zárással

- proaktív utasvédelmi rendszer (Crew Protect Assist Basic)

- ISOFIX gyermekülés rögzítési pont az utasülésen

- 2 db tablet tartó

- LED olvasólámpák a harmadik üléssorban

- Lounge-step szőnyegbetétek (hátul lábtámasszal)

 

A nagycsaládos csomag értéke 916 020 Ft, amelyet most az akció keretében mindösszesen 99 900 Ft-ért kínálunk!

 

Porsche Finanszírozással, Porsche Cascoval és állami támogatással már akár

7 611 000 Ft-tól.

A részletekről kérjük keresse fel márkakereskedésünket, vagy látogassa meg az alábbi weboldalt.

ŠKODA KODIAQ Porsche Finanszírozással

 

 

Megújult ŠKODA KODIAQ

Kényelmes

A minősített ergonomikus bőrülések megelőzik a kényelmetlenségeket a leghosszabb utakon is.  Ráadásul a műszerfal az új dekorbetéttel és a kontrasztos díszítővarrással sokkal elegánsabb megjelenést biztosít a megújult KODIAQ számára.

Rendkívül tágas

Családi kirándulás és jönnének a szomszéd gyerekek is? Milyen szerencse, hogy a hétüléses kivitelt választotta. Egy kis terepjárás a telekhez vezető úton? Az összkerékhajtás majd segít. Ahogy a hatalmas, 835 literes csomagtartó is a cipekedésben.

Biztonságos

Minden pillanatban biztonságban tudhatja családját, hiszen a megújult KODIAQ asszisztens rendszerei a váratlan vészhelyzetekben is vigyáznak Önökre.

Tele van okos megoldásokkal

A lenyűgöző külső intelligens belsőt rejt, hiszen a KODIAQ tele van olyan okos megoldásokkal, amik segítenek a mindennapokban.

NAGY CSALÁD MELLÉ NAGY KEDVEZMÉNY JÁR!

A ŠKODA KODIAQ önmagában is lenyűgöző, de most az ára is rabul fogja ejteni!
Ismerje meg a 7 személyes autókra kínált állami kedvezmény részleteit:

·         Az állami támogatás vissza nem térítendő.

·         A támogatás összege akár 2,5 millió forint, ami a jármű bruttó vételárának maximum felét teheti ki.

·         Három- vagy többgyermekes családok, illetve egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe.

·         A gyerekszámnál a családi pótlékra jogosító gyerekek számítanak, a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő gyerekek pedig életkortól függetlenül.

·         A támogatás legalább 7 személyes új személyautóra fordítható.

·         Feltétele a B kategóriás jogosítvány, de ha az igénylőnek nincs, megfelelő a házas- vagy élettársé is.

·         Az autó nem adható el három éven belül.

·         Az Államkincstárnál, illetve a Kormányablakokban igényelhető.

·         A támogatás 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhető.

A támogatási kérelmet a rendelet szerint 2019. július 1-től lehet benyújtani az Államkincstár felé, azonban a ŠKODA márkakereskedéseknél lehetőség van előszerződés kötésére. 

AMENNYIBEN FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT A KODIAQ MODELL, ILLETVE AZ ELŐSZERZŐDÉSI LEHETŐSÉG, ADJA MEG ADATAIT A LENTI REGISZTRÁCIÓS FORMON ÉS MÁRKAKERESKEDÉSEINK EGYIKE FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

A ŠKODA KODIAQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-12,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 118-274 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kép illusztráció.

A nagycsaládos csomagot a feltüntetett kedvezményes áron azon nagycsaládosok vehetik igénybe, akik az állami támogatásra jogosultak és jogosultságukat az Államkincstár által kiállított igazolással érvényesítik. Az ajánlat legfeljebb a 100 darabos importőri készlet erejéig érvényes. 

A nagycsaládos csomag a KODIAQ modell Ambition és Style felszereltségi szintjeihez rendelhető. Az Active, a Laurin&Klement, az RS , a SportLine és a Scout modellvariánsokhoz a nagycsaládos csomag nem igényelhető, viszont az állami támogatás érvényesíthető. 

 *A feltüntetett 7.611.000 Ft-os kedvezményes vételár kizárólag a fent megnevezett KODIAQ modellre vonatkozik és kizárólag Porsche Bónusz finanszírozással, Porsche Cascoval és a fent említett állami támogatás igénybevételével érvényes.  További részletekért érdeklődjön ŠKODA értékesítőjénél, vagy látogasson el a Porsche Finance oldalára.