Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

Skoda Kodiaq Amibiton 1.5 TSI modell Állami támogatással, Porsche Bank finanszírozással már 52 183 Ft* normál összegű havi lízingdíjjal!

A Porsche Bank Zrt. változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Bank részéről kötelezettségvállalást nem jelent. Az akciós finanszírozás kizárólag fix kamatfelárú, változó kamatozású, forint alapú, zártvégű pénzügyi lízing formában érhető el fogyasztók részére, amely a 45/2019. (III.12.) Kormány rendelethez kapcsolódó támogatás igénybevétele esetén érvényes.   A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó  normál havi induló lízingdíj 5,73% induló ügylet kamatláb és 5,94% induló THM, 4.105.862 Ft első lízingdíj (mely magában foglalja a 2.500.000,- HUF állami támogatást), 3.923.448 Ft finanszírozott összeg, 1.605.862 Ft utolsó eltérő összegű lízingdíj és 60 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát.  A lízingdíj nagysága csak a Referencia kamatláb (3 havi BUBOR) változásának függvényében módosulhat. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 4.743.842 Ft, mely az ajánlati értékek illetve a futamidő alatt a referencia kamatláb változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került.

Amennyiben a 45/2019 (III.12.) Kormányrendelet alapján a támogatás teljes vagy időarányos részét a Banknak vissza kell fizetni a Lízingbevevő érdekkörében felmerülő ok miatt, a Lízingbevevő köteles a Bank által megfizetett összeget megtéríteni.

A Porsche Hungária Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Bank Zrt. képviseletében jár el.

*a futamidő végén eltérő összegű havi lízingdíj esedékes

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra