Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

17.04.2019

7 üléses KODIAQ modellek állami támogatással

Sportos, elegáns, esetleg természetjáró? Bármilyen is az ön családja, a ŠKODA KODIAQ modellváltozatai közül biztosan megtalálja az életstílusuknak leginkább megfelelőt! A robusztus és erőteljes SUV modell minden igényt kielégít, ráadásul 7 személyes kivitelben is elérhető, amire akár 2,5 millió forint értékű, vissza nem térítendő állami támogatást igényelhet!

Így a ŠKODA KODIAQ nemcsak az egész család kényelmes utazásáról gondoskodik, de új családtaggá is válik.

Ismerje meg a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változatban is elérhető modellvariánsait, és találja meg az ön vezetési stílusához és a családja igényeihez leginkább illőt!

A KODIAQ Ambition és Style felszereltségű modellekhez kidolgoztunk egy külön nagycsaládos csomagot, amelynek segítségével még nagyobb kedvezménnyel juthatnak 7 üléses autóhoz az állami támogatásra jogosultak.

ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL MÁR 6 895 000 FT-TÓL

 A nagycsaládos csomag tartalma:

- hétüléses kivitel

- biztonsági öv kontroll a harmadik üléssorhoz

- oldallégzsákok hátul

- csomagtérajtó elektromos nyitással/zárással

- proaktív utasvédelmi rendszer: ütközésveszély esetén felhúzza az ablakokat és előfeszíti a biztonsági övet

- ISOFIX gyermekülése rögzítési pont az utasülésen

- tablettartó

 

A nagycsaládos csomag értéke 845 820 Ft, amelyet most az akció keretében mindösszesen 49 530 Ft-ért kínálunk!

 

Porsche Finanszírozással és állami támogatással már akár

6 595 000 Ft-tól.

A részletekről kérjük keresse fel márkakereskedésünket, vagy látogassa meg az alábbi weboldalt.

ŠKODA KODIAQ Porsche Finanszírozással

 

 

KÜLÖNLEGES KODIAQ MODELLEK: LAURIN&KLEMENT ÉS SCOUT

KODIAQ L&K – Stílusos megjelenés

Kifinomult elegancia és luxusminőség. Élvezze az utat a "Laurin & Klement" logóval ellátott kényelmes bőrülésben, miközben a 10 hangszórós "Canton" Sound Systemből a család kedvenc dalai szólnak.

KODIAQ SCOUT – Terepre született

A vadon meghódítása többé nem lehet akadály! A vezetői profil-választás és az autó alsó védőburkolata biztosítja, hogy semmilyen terep ne jelentsen gondot, ha a család kirándulni, vagy kempingezni indul. Ráadásul a hátsó csomagtérben minden kellék elfér!

MIÉRT LESZ A CSALÁD KEDVENCE?

Mert rendkívül tágas

A Škodától már megszokott tágas és kényelmes belső utastér mellett a KODIAQ a kategória legnagyobb csomagterével rendelkezik, így nemcsak a gyerekülés, de egy babakocsi is kényelmesen elfér benne.

MIÉRT LESZ A CSALÁD KEDVENCE?

Mert kényelmes!

Széles körű kényelmi felszereltségének köszönhetően a KODIAQ minden utat kellemesebbé tesz, legyen szó iskolába fuvarozásról, kirándulásról, bevásárlásról vagy egy családi programról.

MIÉRT LESZ A CSALÁD KEDVENCE?

Mert biztonságos!

Minden pillanatban biztonságban tudhatja családját, hiszen a KODIAQ passzív biztonsági rendszerei a váratlan vészhelyzetekben is vigyáznak önökre.

MIÉRT LESZ A CSALÁD KEDVENCE?

Mert tele van okos megoldásokkal!

A lenyűgöző külső intelligens belsőt rejt, hiszen a KODIAQ tele van olyan okos megoldásokkal, mint az ajtók élvédő eleme, vagy a tanksapka fedelébe rejtett jégkaparó.

NAGY CSALÁD MELLÉ NAGY KEDVEZMÉNY JÁR!

A ŠKODA KODIAQ önmagában is lenyűgöző, de most az ára is rabul fogja ejteni!
Ismerje meg a 7 személyes autókra kínált állami kedvezmény részleteit:

·         Az állami támogatás vissza nem térítendő.

·         A támogatás összege akár 2,5 millió forint, ami a jármű bruttó vételárának maximum felét teheti ki.

·         Három- vagy többgyermekes családok, illetve egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe.

·         A gyerekszámnál a családi pótlékra jogosító gyerekek számítanak, a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő gyerekek pedig életkortól függetlenül.

·         A támogatás legalább 7 személyes új személyautóra fordítható.

·         Feltétele a B kategóriás jogosítvány, de ha az igénylőnek nincs, megfelelő a házas- vagy élettársé is.

·         Az autó nem adható el három éven belül.

·         Az Államkincstárnál, illetve a Kormányablakokban igényelhető.

·         A támogatás 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhető.

A támogatási kérelmet a rendelet szerint 2019. július 1-től lehet benyújtani az Államkincstár felé, azonban a ŠKODA márkakereskedéseknél lehetőség van előszerződés kötésére. 

AMENNYIBEN FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT A KODIAQ MODELL, ILLETVE AZ ELŐSZERZŐDÉSI LEHETŐSÉG, ADJA MEG ADATAIT A LENTI REGISZTRÁCIÓS FORMON ÉS MÁRKAKERESKEDÉSEINK EGYIKE FELVESZI ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

KODIAQ modellek WLTP szerinti fogyasztása: 5,0-6,9 l/100km, CO2 kibocsátása: 131-167 g/km

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A kép illusztráció.

A nagycsaládos csomagot a feltüntetett kedvezményes áron azon nagycsaládosok vehetik igénybe, akik az állami támogatásra jogosultak és jogosultságukat az Államkincstár által kiállított igazolással érvényesítik. Az ajánlat legfeljebb a 100 darabos importőri készlet erejéig érvényes. 

A nagycsaládos csomag a KODIAQ modell Ambition és Style felszereltségi szintjeihez rendelhető. Az Active, a Laurin&Klement, az RS , a SportLine és a Scout modellvariánsokhoz a nagycsaládos csomag nem igényelhető, viszont az állami támogatás érvényesíthető.