Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

08.11.2018

SUPERB 4x4 promóció

Felszereltségek sokaságának köszönhetően Ön a SUPERB és SUPERB COMBI fedélzetén is a legmagasabb fokú kényelmet élvezheti, ráadásul most elengedjük a 4x4 felár 50%-át!

Az ajánlat részletei:
-      összkerék-meghajtású felár 50%-át elengedjük

-      kizárólag a 2.0 TDI 4x4 DSG 190LE motorizáltsághoz igényelhető

-      limuzin és kombi karosszériához egyaránt igénybevehető, mindegyik felszereltségi szinthez akár a Sportline változathoz is

-      2019.04.30. és 2019.09.30. között, vagy az importőri készlet erejéig

Állítsa össze saját SUPERB vagy SUPERB COMBI modelljét 4x4 meghajtással a konfigurátor segítségével, vagy keresse fel márkakereskedéseink egyikét!

Az akció 2019.04.30-09.30-ig, illetve a 100 darabos importőri készlet erejéig tart. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. A képek illusztrációk. Részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!