Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

2018-07-01

Használt autó beszámítás OCTAVIA modellekhez

Használt autó beszámítási akció

Most éri meg lecserélnie régi autóját! Hiszen  nem csak, hogy beszámítjuk a használt autót, de 400.000 Ft külön kedvezményt is adunk új autója árából!

 A beszámítási akcióban most akár 1.500.000 Ft kedvezménnyel vásárolhatja meg az óriási csomagtérrel és a leghosszabb utakon is komfortos belső kialakítással felvértezett új ŠKODA OCTAVIA modelljét.

MIÉRT ÉRI MEG BESZÁMÍTTATNI?

Mert nem kell vele foglalkoznia!

Egy autó eladása rengeteg vesződéssel jár: befotózni az autót, megbecsülni az autó értékét, felrakni a hirdetést, válaszolni az érdeklődőknek, fogadni a vevőket.. mind-mind idő és energia. Ezzel szemben, ha nálunk számíttatja be autóját, nincs vele egyéb teendője, mint behozni hozzánk.

Mert nem kell várnia a vevőre

Használt autót eladni akár hónapokig is tarthat, míg beszámíttatásnál kereskedéseink leveszi ezt a terhet a válláról.

Mert anyagilag is megéri

Ha a ŠKODA új modelljeire számíttatja be autóját, a gépjármű árán felül + 400 000 Ft kedvezményt is adunk, ami szabadon kombinálható a magánszemélyeknek szóló kedvezményekkel is, így az OCTAVIA modell esetén akár 1 500 000 Ft kedvezményhez juthat hozzá.

Az akció időben és mennyiségben limitált, ezért kérjük, hogy amennyiben az akció felkeltette érdeklődését, kattintson az alábbi linkre és adja meg elérhetőségét, hogy márkakereskedéseink egyike felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Az akció kizárólag magánszemélyek számára elérhető, illetve közvetlen hozzátartozó számára is igényelhető. Az akció 2018.05.28-tól 2018.09.30-ig, illetve a 300 darabos importőri készlet erejéig tart. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk. A használt autó beszámítási 400 000 Ft-os kedvezmény a benzin- valamint dízelmotorral szerelt OCTAVIA modellekre érvényes. Az OCTAVIA esetén feltüntetett akár 1 500 000 Ft kedvezmény a 400 000 Ft-os használt autó beszámítási kedvezményen felül a magánszemélyeknek szóló 900 000 Ft, illetve a Porsche Casco vagy finanszírozás igénybevétele esetén érvényes 200 000 Ft kedvezményt tartalmazza. A feltüntetett kedvezmények az akcióban résztvevő modellek ajánlott kiskereskedői árából kerültek kiszámításra. Az árak márkakereskedőnként eltérhetnek. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A képek illusztrációk.