Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

2018-02-01

Rapid Spaceback Best már akár 3 699 900 Ft-tól a készlet erejéig!

A RAPID SPACEBACK Best akciós modellbe a legnépszerűbb felszereltségeket, funkciókat gyűjtöttünk össze, amelyeknek igazán hasznát veszi a mindennapokban. Többek között hátsó parkolóradar és fűthető első ülések találhatók az alapfelszereltségében. 

Ráadásul most az akciós modell árát is csökkentettük Porsche Bónusz akciónk keretében. Amennyiben Porsche Bónusz finanszírozás mellett dönt, további árkedvezményben részesül és így már akár 3 699 900 Ft-ért az Öné lehet egy vadonatúj RAPID SPACEBACK Best modell!

4 ÉRV A RAPID SPACEBACK BEST MELLETT

Tágas

Csomagtere akár 1381 literessé bővíthető. Legyen szó kirándulásról, költözésről, minden csomagnak megvan a maga helye. 

Jól felszerelt

A RAPID Spaceback BEST modellek az eleve gazdag Ambition szinten alapulnak, így alapfelszereltségként tartalmazzák már a könnyűfém keréktárcsákat, a hátsó parkolóradart, az értintőképernyős Swing rádiót és az első ülések fűtését is. Ezen felül pedig  a Best modellekben megtalálható  a Bluetooth telefonkihangosító, a multifunkciós kormány, a Sunset árnyékolás és a Maxi-DOT kijelző is.

Biztonságos

A RAPID Spaceback modellek kiváló aktív és passzív biztonsági felszereltséggel rendelkeznek.

Okos

A RAPID Spaceback modellek okosak a mai értelemben véve, hiszen Bluetooth kapcsolat és különböző szenzorok segítik a vezetőt utazás közben; és okosak a hagyományos értelemben is. Hiszen tele vannak olyan apró meglepetésekkel, amelyek a mindennapi élet kihívásaira adnak megoldást, mint például a beépített jégkaparó, vagy az üdítős palacktartó.

Fontosabb jellemzők

Multifunkciós bőr kormánykerék

Többé egy pillanatra sem kell levenned a kezed a kormányról. Irányítsd az egész autót a kormánnyal, ne csak a kerekeket!

Maxi-DOT kijelző

Mindig jól jön egy plusz digitális kijelző. A Maxi-DOT megmutatja az ajánlott sebességi fokozatot, a külső hőmérsékletet, a pontos időt, így kiváltva több feleslegesen helyet foglaló kijelzőt.

Bluetooth telefonkihangosító

 Telefonálj biztonságosan vezetés közben! A Bluetooth telefonkihangosító lehetővé teszi, hogy anélkül beszélj bárkivel, hogy lefoglalnád vele az egyik kezed. A multifunkciós kormánynak is köszönhetően, akár közvetlenül a kormányról is tudod fogadni a hívásokat.

Sunset árnyékolás

 A sötétebb színezésű hátsó Sunset üvegfelületek védik a hátul ülőket a napsugárzástól, s egyúttal a magánszféra kellemes érzését is biztosítják.

Könnyűfém keréktárcsák

A Rapid Spaceback Best alapfelszereltségét képezik a 15"-os könnyűfém keréktárcsák.

Érintőképernyős rádió

Az érintőképernyős Swing rádió 6,5"-os képátlóval rendelkezik.

Fűthető első ülések

Hideg időben értékelni fogja az első ülések fűtését.

Hátsó parkolóradar

A parkolóradar megkönnyíti a tájékozódást tolatáskor és hangjelzése figyelmeztet, ha a jármű feltételezett haladási irányába akadály kerül.

Amennyiben az akció felkeltette érdeklődését, kattintson az alábbi linkre és adja meg elérhetőségét, hogy márkakereskedéseink egyike felvehesse Önnel a kapcsolatot!

A feltüntetett ár a Rapid Spaceback Best 1.0 TSI/95LE modell ajánlott fogyasztói ára Porsche Bónusz finanszírozás esetén. Az akció nem kombinálható a 2,5% THM finanszírozással és 2018.07.02.-től 2018.10.31.-ig érvényes vagy a készlet megszűnéséig. A részletekről és finanszírozási opciókról érdeklődjön márkakereskedéseinkben. A képek illusztrációk.