Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA KAROQ

2018-01-23

Együtt Egyszerűbb

Az új ŠKODA KAROQ a kényelmesebb vezetési- és utazási élményt testesíti meg, hiszen bármilyen terepen is jár, okos funkcióival biztosan megkönnyíti a mindennapjait.

A cseh kristály ihlette külső dizájn, a kiforrott technológiai és connectivity lehetőségek, valamint a minden eddiginél szélesebb Simply Clever funkcionalitások ötvözete inspirálhatja mostantól az utakon.

Ismerjen meg néhányat, azon helyzetek közül, amikor az új ŠKODA KAROQ biztosan a segítségére lesz!

Csomagtartó nyitás, érintés nélkül

Az utazás előtti vagy bevásárlás utáni berakodás mostantól egyszerűbbé és gyorsabbá válik. A virtuális pedál használatával csak a lökhárítóba épített szenzor közelébe kell emelnie a lábát, és a csomagtérajtó máris automatikusan kinyílik, hogy csomagjait könnyedén elhelyezhesse.

Parkolás, felesleges mozdulatok nélkül

A Park Assist funkció megszünteti a parkolóhelyre való beállással járó stresszt, hiszen egyszerre képes megtalálni a tökéletes helyet, ahova be is kormányozza az autót. A vezetőnek eközben nincs is más dolga, mint kezelni a gáz- és fékpedált.

Reggeli dugó, fárasztó araszolás nélkül

A torlódás asszisztens forgalmi dugó esetén biztonságosan sávon belül tartja az autót 60 km/h alatti sebesség esetén. Adaptív sebességszabályozás használatakor ráadásul a gázadás és fékezés is automatikusan történik, így emelve magasabb szintre a vezetés élményét.

Csomagok szállítása, aggodalom nélkül

A csomagtér mostantól abszolút az Ön igényeinek megfelelően alakítható, így többé nincs felesleges bosszankodás a kanyargós vagy rázós utak alatt. Hiszen a csomagtérben megtalálható hálórendszerrel egyszerűen megakadályozható a tárgyak sérülése, felborulása vagy ide-oda csúszkálása.

Telefontöltés, kábelek nélkül

Az egyszerűség és kábelek nélküli jövő hírnöke az induktív töltést is kínáló MobilBox, mely egyszerre kapcsolja össze okostelefonját a jármű tetőantennájával, és képes vezeték nélkül tölteni a készüléket, amely így már biztosan nem merül le a váratlan pillanatokban.

Úgy érzi hatékony párost tudnának alkotni az új ŠKODA KAROQ segítségével? 

Akkor ismerje meg legújabb modellünket, és élje meg egyszerűen a mindennapokat!