Modellek
2017-09-29

ŠKODA modellek IceHockey csomaggal

Már negyed évszázada, hogy a ŠKODA a jégkorongsport mellé állt és elkezdte támogatni többek között a sportág világbajnokságait. Ez idő alatt rengeteg jégkorongozóval találkoztunk, sok hokis használta modelljeinket, megismerkedtünk utánpótlás szülőkkel is, és megtudtuk tőlük, hogy mire lehet szüksége egy kis jégkorongozónak és szüleinek egy autóban. A sok vélemény és tapasztalat végre formát ölt: megalkottuk a ŠKODA modellek IceHockey csomagját, amiben olyan felszereltségek kerültek az alap ŠKODA jellemzők mellé, amik egy jégkorongozó család életét kényelmesebbé tehetik. 

AZ ICEHOCKEY CSOMAG TARTALMA

RAPID és RAPID SPACEBACK

 • fűthető első s hátsó ülések
 • kétoldalú csomagtérszőnyeg
 • fáradtságérzékelő
 • tempomat
 • tárolórekeszek az utastérben
 • IceHockey plakett

OCTAVIA és OCTAVIA COMBI

 • fűthető első s hátsó ülések
 • kétoldalú csomagtérszőnyeg
 • fáradtságérzékelő
 • Unibag - hokitartó
 • hálórendszer a csomagtérben
 • Bolero rádió és SmartLink+
 • 2 sbb USB csatlakozó hátul
 • IceHockey plakett

Hokiütő tartó

Az IceHockey modellekbe nem csak addig fér be a hokiütő, amíg a gyerek U10-ben játszik. Az Unibag-nek köszönhetően bármekkora hokiütő kényelmesen szállítható anélkül, hogy az ablakon kellene kilógatni az egyik végét.

Fáradtságérzékelő

Hokis szülőnek lenni többek között azt jelenti, hogy rengetegszer kelünk hajnalban a hétvégi tornák miatt. Hogy ilyenkor is a legnagyobb biztonságban utazzanak a jövő jégkorongozói, fáradtságérzékelőt is adunk az IceHockey csomaghoz, ami a kormány mozgását figyelve szól, ha biztonságosabbnak tűnik megállni pár másodpercre nyújtózni, vagy kávézni egyet.

Fűthető első és hátsó ülések

 Mi eshet jobban több órányi jégpálya mellett állás után, mint belehuppanni a kényelmes fűtött ülésekbe? Talán semmi. A fűthető első és hátsó ülések gyorsan felmelegítik az egész családot. 

ASSZISZT HOKISOKTÓL HOKISOKNAK

Az IceHockey csomaggal megvásárolható modellek belsejébe nem csak az autóban hasznos dolgokat rejtettük el. Bármikor otthon maradhat véletlenül a meleg öltözet, a meccsnézős felszerelés, így bekészítettünk mindent, amire szükség lehet. Még azt is, amire a kis játékosnak lehet szüksége a mérkőzés előtt: Profi jégkorongozók hagytak üzenetet a modellek belsejében, hogy ezzel motiválják a jövő generációját.

CSAK HOKISOKNAK!

A ŠKODA IceHockey csomagot jégkorongos családoknak terveztük, így a kedvezményes csomag kizárólag a Magyar Jégkorong Szövetségnél regisztrált játékosok és közeli hozzátartozóik* vásárolhatják meg. 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az Icehockey csomag, regisztráljon az alábbi link segítségével! Adja meg elérhetőségeit és márkakereskedéseink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot!

*A hirdetésben szereplő akciós "IceHockey" csomag kizárólag ŠKODA RAPID Ambition és ŠKODA OCTAVIA Style gépkocsik vásárlása esetén vehető igénybe. Az akciós "IceHockey" csomagot kizárólag igazolt jégkorong játékosok és közeli hozzátartozóik vehetik igénybe, a részvételre való jogosultság igazolásával. A jelen tájékoztatás szerinti kedvezményes konstrukció 2017. szeptember 30-tól az importőri készlet erejéig érvényes. Az akciós "IceHockey" felszereltség kedvezményes ára 999 Ft, amely a ŠKODA RAPID Ambition modell esetén a szériafelszereltség mellett alábbi extra felszereltséget tartalmazza: fűthető első és hátsó ülések, kétoldalú csomagtér-szőnyeg, fáradtságérzékelő, tempomat, tárolórekeszek az utastérben, a ŠKODA OCTAVIA Style modell esetén pedig a szériafelszereltség mellett alábbi extra felszereltséget tartalmazza: fűthető első és hátsó ülések, kétoldalú csomagtér-szőnyeg, fáradtságérzékelő, Unibag, hálórendszer a csomagtérben, Bolero rádió, SmartLink+, 2 db USB csatlakozó. A jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. További részletekért, kérjük, keresse fel bármelyik ŠKODA márkakereskedést, vagy látogasson el a www.skoda.hu weboldalra. A képek illusztrációk.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés