Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

2017-10-11

ŠKODA FABIA CLEVER Porsche Bónusz finanszírozással már 2 999 100 Ft-tól!

Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy autóinkat választó ügyfeleink igényeihez igazítsuk. Ennek megfelelően már 2 999 100 Ft-tól  elérhetővé vált a FABIA CLEVER felszereltség. Az Ambitionre épülő ŠKODA FABIA CLEVER a megszokott Simply Clever megoldásokon felül számos hasznos extrát kínál felhasználóinak:

  • fűthető első ülések 

  • bőr kormánykerék

  • hátsó parkolóradar

  • MP3-as Swing rádió érintőképernyővel

  • Bluetooth telefonkihangosító

 

A ŠKODA FABIA CLEVER már  2 999 100 Ft-tól elérhető a Porsche Bónusz akció keretein belül.

Az ajánlat részletei:

- Kizárólag FABIA CLEVER 1.0 MPi 75 LE változat esetén.

- Az ajánlat 2018. január 1. és december 31. között vagy a készlet erejéig érvényes. 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a FABIA CLEVER Porsche Bónusz ajánlatunk, kattintson az alábbi gombra, adja meg adatait és márkakereskedéseink egyike felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az akció 2018.01.01. és 12.31.-ig érvényes. Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk! Az ajánlat (Fabia Clever 1.0 MPi 75 LE modell már 2 999 100Ft-tól) előfeltétele a "Porsche Bónusz" finanszírozás, azaz hogy gépjárművásárláshoz a Porsche Pénzügyi Csoport valamely finanszírozási ajánlatát igénybe vegyék (de az akció "2,5 % THM" finanszírozással nem kombinálható). Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek.

Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Ezek az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását. A képek illusztrációk. További részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!