Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
12.11.2021

FABIA GO

FABIA GO Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal, most akár már

4 555 000 Ft-tól*.

Ne maradj le!

Az Active felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez az új FABIA GO modell:

Active felszereltség

+ Sebességszabályozó (Tempomat)

+ Acél keréktárcsák "Callisto" (15")

+ Multifunkciós bőr kormány

+ Telefonkihangosító (Bluetooth)

 

A kép illusztráció.

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

Új ŠKODA FABIA

A részletekről érdeklődj márkakereskedéseinkben!

 

*A ŠKODA FABIA GO modell indulóára: 4.952.280 Ft (motorizáltság: 1.0 MPI 80LE). 

 

*A feltüntetett 4.555.000 Ft-os kedvezményes vételár kizárólag a fent megnevezett FABIA GO modellre vonatkozik és kizárólag Porsche Bónusz finanszírozással és Porsche Casco Bónusszal érvényes.  További részletekért érdeklődjön ŠKODA értékesítőjénél, vagy látogasson el a Porsche Finance oldalára:

https://www.porschefinance.hu/bonusz-finanszirozasok/skoda-fabia-go

Elérhető visszavonásig, vagy az 50 db. limitált darabszám erejéig.

Az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk.

  

A képek illusztrációk.

A ŠKODA FABIA modellek WLTP szerint mért fogyasztása:  4,4 - 7,6 l/100 km, CO2 kibocsátása 99 - 173 g/km

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.