Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek
19.11.2020

Kamiq Perfect- magasabb felszereltség, kedvezőbb áron

Kedvező árú Perfect akciós modell, hogy még könnyebben megtalálhassa az Ön számára fontos felszereltségi szinteket.

Állítsa össze, szabja személyre, konfigurálja!

 

Kamiq modelljeink most végre újra kedvező szállítási határidővel, akár EXTRA KEDVEZMÉNNYEL és akár KÉSZLETRŐL is elérhetőek, sőt a nagyobb teljesítményű 1.5 TSI motor is most jelentősen kedvezőbben érhető el.

A részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

 

Most téli szerelt kerék garnitúrát adunk 1000 Ft-os felárért a készletről elérhető Kamiq modelljeinkhez.

 Amíg a készlet tart!

A részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

 

Vásárlás előtt minden esetben kérjen márkakereskedőjétől, -szervizétől részletes tájékoztatást, tanácsot és árajánlatot! A hirdetés  tartalma nem vásárlásra való felhívás és nem ajánlattétel! Az itt szereplő információk nem teljes körűek, a képek csupán illusztrációk. A feltüntetett árak - kötelező érvénnyel nem bíró - javasolt bruttó kiskereskedelmi árak, amelyek nem tartalmazzák a szerelési díjakat. A tényleges árakat és díjakat az egyes márkakereskedések és -szervizek önállóan határozzák meg, a javasolt ártól eltérhetnek.  Fenntartjuk a jogot arra, hogy a hirdetésben foglaltakat (beleértve például a meghosszabbítást, az árváltoztatást) előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk.

 

 

 

Az Ambition felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a Kamiq Perfect modell:

+ Fűthető első ülések 

+ SmartLink vezetékes funkció 

+ Rádió "Bolero" 

+ Sunset árnyékolás 

+ Tolatókamera  

+ USB Type-C csatlakozók hátul 

 A Kamiq Ambition alapfelszereltség tartalma ide kattintva érhető el

Vonzó finanszírozási lehetőséggel várjuk!

 

Kamiq vásárlása esetén forint alapú, fix 8,99 %-os kamattal várjuk a vállalkozásokat!

✔️ Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás

✔️ Euró bevétellel rendelkező vállalkozások részére euró alapú, euróban fizetendő fix 2,99%-os kamatozású finanszírozás is rendelkezésre áll

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

 + 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el!

 

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el.  

 

A részletekért keresse Márkakereskedő Partnereinket!

A részletekről érdeklődj márkakereskedéseinkben!

 

A Porsche Finance Zrt. fix kamatozású, forintalapú zárt és nyílt végű pénzügyi lízing keretében nyújt vállalkozások részére  Skoda Kodiaq gépjármű megvásárlásához finanszírozási lehetőséget a fenti kamattal 2023. szeptember 30. napjáig, de nem több mint 100 darab finanszírozás erejéig. A Porsche Finance Zrt. a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás feltételeit. A jelen tájékoztató nem teljes körű, kötelezettségvállalást a Porsche Finance Zrt. részéről nem jelent. Bővebb felvilágosítás a www.porschefinance.hu weboldalon található. 

A Porsche Hungaria Kft. a Porsche Finance Zrt. közvetítőjeként jár el.

 

A Škoda Kamiq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7- 7,8 l/100 km, CO2 kibocsátása: 106- 176 g/km.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. A képek csak illusztrációk.