Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek
19.11.2020

KAMIQ akciós modellek

Kedvező árú Perfect és Complete akciós modellek, hogy még könnyebben megtaláld a számodra fontos felszereltségi szinteket.

Állítsd össze, szabd személyre, konfiguráld!

KAMIQ Perfect

KAMIQ Perfect most akár 5 896 000 Ft-tól*.

 Az Ambition felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a KAMIQ Perfect modell:

+ Fűthető első ülések 

+ SmartLink vezetékes és vezeték nélküli funkció 

+ Multifunkciós bőr kormánykerék 

+ Rádió "Bolero" 

+ Sunset árnyékolás 

+ Tolatókamera  

+ USB Type-C csatlakozók hátul 

 

Ambition alapfelszereltség tartalma

*a kép illusztráció.

KAMIQ Complete

Style felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. Ez a KAMIQ Complete modell:

+ Fűthető első ülések

+ SmartLink vezetékes és vezeték nélküli funkció

+ 17"-os Volans könnyűfém keréktárcsák

+ Króm díszítőcsík az ablakereteken

+ Pakrolóradar elöl és hátul

+ Tolatókamera 

+ USB Type-C csatlakozók hátul 

 

Style alapfelszereltség tartalma

*a kép illusztráció.

A részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

 

*A ŠKODA KAMIQ Perfect modell indulóára: 6.553.750 Ft (motorizáltság: 1.0 TSI 115LE).  

 *A feltüntetett 5.896.000 Ft-os kedvezményes vételár kizárólag a fent megnevezett KAMIQ Perfect modellre vonatkozik és kizárólag Porsche Bónusz finanszírozással érvényes. További részletekért érdeklődjön ŠKODA értékesítőjénél, vagy látogasson el a Porsche Finance oldalára:

https://www.porschefinance.hu/bonusz-finanszirozasok/skoda-kamiq 

Elérhető visszavonásig, vagy KAMIQ Perfect esetében a 70 db., KAMIQ Complete esetében a 135 db. limitált darabszám erejéig.

Az akció érvényessége 2021.03.31-ig tart, az akció meghosszabbításának jogát fenntartjuk.

  

 

A ŠKODA KAMIQ modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 5,7- 6,3 l/100 km, CO2 kibocsátása: 129- 144 g/km. 

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. A kép csak illusztráció.