Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

ŠKODA OCTAVIA Technológia

ŠKODA Connect

Az egyedülálló ŠKODA CONNECT két szolgáltatástípust tartalmaz. Az Infotainment Online valós idejű navigációt és tájékoztatást biztosít, a Care Connect a segítségre és biztonságra összpontosít, lehetővé téve a jármű távoli elérését és ellenőrzését. 

ŠKODA OCTAVIA Technológia

Időjárás

Töltse le az aktuális helyzetének vagy úticéljának megfelelő legfrissebb időjárás-jelentést részletes előrejelzéssel, beleértve a várható csapadékmennyiséget és a figyelmeztetéseket is.

ŠKODA OCTAVIA Technológia

USB port

Jó hírek! Nincs több vita az USB-csatlakozóról, mivel az OCTAVIA ideális megoldást kínál. Két USB-csatlakozó, valamint egy 230 V-os aljzat várja az utasokat a hátsó üléssoron. Ezenkívül elöl egy AUX- és egy további USB-csatlakozó is található.

Ez az oldal egy további része a nyitó oldalon. Kattintson a gombra az eléréshez.

Vissza a nyitólapra