Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Modellek

2018 - Vision RS tanulmányautó

Mladá Boleslav, 2018. augusztus 30. - A ŠKODA VISION RS tanulmánynak a 2018-as Párizsi Autószalonon való bemutatkozásával a ŠKODA először enged bepillantást a következő kompakt autójába, és egyúttal beharangozza az RS sportmodellek új formavilágát. Az októberi világpremierhez közeledve a cseh autómárka dizájn tervet tesz közzé, melynek célja, hogy ízelítőt nyújtson ebből a dinamikus tanulmányautóból. 

2018 - Megújult FABIA FL

A FABIA az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában és harmadik generációjával mércét állít a precizitás, a térkínálat és a lenyűgöző dizájn terén. Ezen felül a nagyobb méretkategóriákból származó innovatív biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszereket kap, ráadásul minden korábbinál kíméletesebb környezetéhez.

2018 - Vision X tanulmányautó

A ŠKODA örömmel jelenti be a SUV család legújabb tagját, a VISION X modellt, a városi terepjáró szegmens belépő koncepcióautóját, a legkisebb és legdinamikusabb Škodát. A modellt társaihoz hasonlóan megkülönböztető design, robusztus megjelenés és impozáns formaterv jellemzi.

2017 - Új KAROQ

A Stockholmi világpremieren bemutatott ŠKODA új SUV modelljének dinamikus dizájnját számos kristályelem határozza meg. Egy vérbeli ŠKODA lévén, a KAROQ-ot is kimagasló tágasság jellemzi, akár a beltérről, akár a csomagtérről legyen is szó. Ezen kívül számos új asszisztens rendszer, LED fényszórók és a márka életében először, digitális műszerfal érkezik a modellhez. 

2017 - ELEMENT tanulmányautó

A ŠKODA ELEMENT egy elektromos hajtással szerelt buggy, amely a CITIGO modell alapjaira épült és újabb bizonyíték a ŠKODA Akadémia fiataljainak kiváló szakértelmére. A diákok legújabb autója egy közúton is használható tengerparti buggy, amelyet megálmodói napelemmel, okos televízióval, hűtődobozzal és mobil diszkóval is felszereltek. A ŠKODA ELEMENT 3 597 mm hosszú és 1 641 mm széles. Tető és ajtók nélkül készült, csupán csak két ülés kapott benne helyet.

2017 – A megújult OCTAVIA és OCTAVIA COMBI

A megújult ŠKODA OCTAVIA dizájnja éles vonalakkal, határozott felületekkel és markáns élekkel vonja magára a figyelmet. Formanyelvét az pontosság és kifinomultság jellemzi, míg új osztott lámpáit a cseh üvegművészet ihlette. A megújult ŠKODA OCTAVIA kínálatában 4 benzinmotor, 3 dízelmotor és 1 CNG motor található.

2017 - VISION E tanulmányautó

A VISION E modell révén a ŠKODA betekintést ad az önvezető autókkal kapcsolatos közeljövőben várható megoldásokra is. A legutóbbi kutatások szerint 2030-ban az üzemben lévő autók 30%-a lehet teljesen önvezető. A ŠKODA VISION E tanulmányautó ennek 3. szintjét hozza el: önállóan tud közlekedési dugóban haladni, átveszi a vezetést az autópályán, sávot tart illetve előzést hajt végre, önállóan megkeresi a szabad parkolóhelyet, ahová önállóan parkol be, és önállóan hajt ki a parkolóból. 

2017 – Vadonatúj ŠKODA KODIAQ

A vadonatúj ŠKODA KODIAQ bemutatására Berlinben került sor. A legújabb SUV Lenyűgöző hatást keltett az erőteljes dizájn, a magas fokú funkcionalitás és innovatív technológiai megoldások kombinációjának köszönhetően.  A KODIAQ rendelkezik a kategória legnagyobb csomagterével, illetve akár hét személy is utazhat az autóban kényelmesen.

2016 - VISION S tanulmányautó

A VISION S koncepcióautó (aminek a nevében az 'S' a SUV-ot jelöli), megmutatja, hogy hogyan képzeli el a ŠKODA a jövő városi terepjáróját, amely még a sikeres ŠKODA Yetinél is hatalmasabb lesz. A 4,7 méter hosszú, 1,91 méter széles és 1,68 méter magas testet nem lehet nem észrevenni az úton. A VISION S három tágas üléssorában összesen hat utas tud kényelmesen utazni. A modell bemutatója a 2016-os Genfi Nemzetközi Autószalonban került sor.

2015 - SUPERB és SUPERB COMBI

A ŠKODA SUPERB tökéletesen mutatja be, hogyan lesz az álomból valóság, a tervezőasztaltól az izgalmas újszerű ŠKODA VISION C dizájn tanulmányon át a sorozatgyártású modellig. Az eredmény egy igazán szemrevaló forma, éles és izmos vonásokkal - még magabiztosabb, kifejezőbb és érzelmekkel teltebb, mint bármikor korábban. 

2014 - Az új ŠKODA FABIA R5

A ŠKODA jövőbeli rallyautóját a nyilvánosságnak az Essen Motor Show alkalmával mutatják be. A FIA szabályzatának megfelelően 1.6 literes turbómotor hajtja, ami jelentős változás a FABIA SUPER 2000 kétliteres, benzines szívómotorjához képest. További részletek az ötfokozatú szekvenciális sebességváltó és a McPherson hátsó felfüggesztés. Az autó súlya, a szabályzatnak megfelelően minimum 1230 kilogramm. 

2014 - megújultak a hazai ŠKODA márkakereskedések

Új fényben ragyog a jövőben a ŠKODA márkakereskedői hálózata, felfrissített, modern és vonzó arculat adott helyet a ŠKODA egyre bővülő modellpalettájának. A ŠKODA új vállalati arculatának alapjain teljes egészében megújuló megjelenés a ŠKODA 2018-ig szóló növekedési stratégiájának is alapvető eleme. 

2014 - Új FABIA modellek a Párizsi Autószalonon

Hosszú várakozás után megérkezik az új ŠKODA FABIA és a FABIA COMBI, melyek a legendás Párizsi Autószalonon tartott premierjükön a ŠKODA sorozatgyártású típusai közül elsőként mutatják be a márka formanyelvezetének egy új, kifejezőbb és érzelemdúsabb dizájn jellemezte evolúcióját. Az új modellek a Simply Clever megoldások sokaságát vonultatják fel, használójuk számára élvezetes kalandá válik még a legrövidebb autózás is. 

2014 - A ŠKODA CITIYET KABRIÓ és a YETI XTREME

A ŠKODA Auto szakiskolájának 16 tanulója megépítette álmai autóját: megszületett a sportos ŠKODA CITIYET KABRIÓ. A modell a Citigora épül, bemutatójára a Wörthi-tónál 33. alkalommal rendezett GTI találkozón kerül sor. A ŠKODA ugyanitt állítja ki először az emelt hasmagasságú, ralis külsejű, Recaro ülésekkel, négypontos biztonsági övvel és sportkormánnyal felszerelt YETI XTREME koncepcióautót. 

2014 - VISION C tanulmányautó

A ŠKODA a Genfi megjelenésének csúcspontjaként bemutatja a látványos VISION C dizájntanulmányát, amellyel új szakaszába lép a márkánál az elmúlt évek dinamikus modell- és formai fejlesztése. A ŠKODA formai nyelvezetének ezen új fejezete a márka feltörekvő ambícióit sugározza. 

2014 - A ŠKODA újdonságai a Genfi Autószalonon

Az idei Genfi Autószalonon a ŠKODA, a világ egyik legjobban növekedő autógyártójához méltóan, rengeteg újdonsággal kényezteti a kiállítási látogatóit. Itt ünnepli világpremierjét a VISION C tanulmányautón kívül az új OCTAVIA COMBI SCOUT és a földgáz üzemű OCTAVIA CNG modell, továbbá a Monte Carlo modellcsalád is három új taggal bővül.