Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Modellek

INSTADVENT

Weiter
k

Izgalmassá tesszük az ünnepi várakozást!

 

Különleges adventi naptárunkkal most nemcsak a napokat számolhatod vissza velünk karácsonyig, de megnyerheted a huszonnégy ŠKODA-ajándék egyikét is.

 

 Látogass el Instagram oldalunkra, ahol december 1-től minden nap kinyithatod virtuális kalendáriumunk soron következő ablakát. Ha kommentben megválaszolod az ott megbújó kérdést, máris eséllyel indulsz a nyereményért.

 

Minden hétköznap 10 órakor sorsolunk, és a nyertessel Instagram-üzenetben vesszük fel a kapcsolatot címegyeztetés céljából. 

Az ajándékokat a játék lezárása után, 2021 első heteiben postázzuk. 

Ha nem szeretnéd a véletlenre bízni, és már a karácsonyfa alá is szeretnél Škodás ajándékokat helyezni, akkor kattints az oldal alján található ajándékkatalógusunkra! 


A játékszabályzatot az oldal alján található linken olvashatod el.

 

Boldog, békés ünnepeket és sok ŠKODA élményt kívánunk!