Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.

EGY PARTNERI KAPCSOLAT, MELYET A POZITÍV ENEGRIA VEZÉREL

Büszkék vagyunk arra, hogy leránthatjuk a leplet egy izgalmas együttműködésünkről, egy élő szórakoztató műsort kínáló társulattal, mely nem más, mint a Cirque du Soleil.

Előadásaival a Cirque du Soleil különös világokba repíti közönségét, világklasszis akrobatáival, látványos koreográfiáival, elbűvölő karaktereivel megdöbbent és gyönyörködtet. A kanadai szórakoztató társulat folyamatosan alkotja új show-it, tele innovatív megoldásokkal, amelyeket azután a világ különböző színpadain mutat be. A Cirque du Soleil egyike a földkerekség legnagyobb és legfontosabb élő szórakoztató vállalkozásainak.

A ŠKODA termékei szintén a 'Simply Clever' jelmondat jegyében születnek. A cseh gyártó autói, a "Nap cirkuszához" hasonlóan újra és újra inspirálják közönségüket. Emellett a két cég a mérnöki pontosságot és a magas szintű minőségi előírásokat is hasonlóan kombinálja. A színpadképtől a technikai felszerelésen át a művészi előadásig a Cirque du Soleil show-it az abszolút tökéletességig csiszolják. A ŠKODA ugyanezeknek az elveknek felel meg a járműgyártás területén.

Közös célunk, hogy az embereket inspiráljuk, hogy a legátlagosabb napot is különleges piallanatokká varázsoljuk. Ezt pozitív energiának hívjuk, és ez az, ami ezt a különleges partnerséget működteti.

A ŠKODA és a Cirque du Soleil alapítói között is sok hasonlóságot találunk. Václav Laurin és Václav Klement, a mobilitás úttörői Bohemia tartományból származtak, és újításokra, szokatlan megoldásokra fogékony szemléletükkel vonták magukra a figyelmet, amivel újabb és újabb területeket hódítottak el a technológiában.

Ugyanez igaz a Cirque du Soleil-t alapító Guy Laliberté-re. Az 1984-es kezdetekkor 20 utcai előadóval indult Cirque du Soleil társulat újra feltalálta a cirkuszművészetet, és az élő szórakoztatás egyik globális vezetőjévé vált.

Ma a Cirque du Soleil több, mint 4 ezer embert alkalmaz, többek közt 1300 artistát csaknem 50 különböző országból.