Tisztelt Ügyfeleink!

Ahogy arról már Önök is értesülhettek a hírekből, a Volkswagen Csoporton belül egy intenzív, mindent átfogó vizsgálat zajlik egyes dízel motorokban használt szoftverek rendellenességeivel kapcsolatban.

2016 júniusától érhető el a szervizakció és célünk, hogy az összes szoftververzióhoz több hullámban, 2016 végéig elérhetővé váljon.

Azon nyomban, ahogy az Ön autójához tartozó szoftververzió elérhető lesz, tájékoztatni fogjuk Önt, hogy felveheti időpont egyeztetés céljával a kapcsolatot az Ön márkaszervizével.

Annak megállapításához, hogy a kérdéses szoftvert az Ön autójában is megtalálható-e, kérjük, látogassa meg ŠKODA márkaszervizét vagy használja a következő linken található alvázszám lekérdező programunkat!

Ellenőrizze járműve érintettségét >>

Továbbá szeretnénk biztosítani arról, hogy:

Ügyfeleink és a közvélemény bizalma a létező legfontosabb érték számunkra és ez a jövőben is így marad. Mélységesen sajnáljuk a kialakult helyzetet.

Ügyfeleinket, az összes ŠKODA használót biztosítjuk arról, hogy járműveink továbbra is biztonságosak és üzemképesek. Vállaljuk a teljes felelősséget és a gépjárművek javításával összefüggő összes költséget viseljük.

Kapcsolat

Kérdés vagy további információk esetén Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8.00 - 18.00 óráig készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Lépjen velünk kapcsolatba a következő központi telefonszámokon:

belföldről ingyenesen hívható: +36-80-980-005

külföldről is hívható: +36-1-877-8519


Kapcsolat-felvételi űrlap megnyitása >>

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés