Tisztelt Ügyfelünk!

 

Visszahívási akciónkat 2016. júniusával kezdődően indítottuk el. Időközben az összes érintett ŠKODA modell számára kidolgoztuk a megfelelő műszaki megoldásokat, amelyeket jóváhagyott az Egyesült Királyság Járműengedélyeztetési Ügynöksége (Vehicle Certification Agency). Így most már elkezdhetjük a műszaki intézkedések kivitelezését a még hátralévő járművek tekintetében is.

Annak meghatározásához, hogy az Ön gépjárműve érintett-e a visszahívási akcióval , kérjük, keresse fel hivatalos ŠKODA partnerét, hívja fel a regionális ŠKODA dízel-forródrótot vagy végezzen online lekérdezést a ŠKODA ŠKODA Dízelkampány alkalmazás segítségével.

Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy ügyfeleink és a nyilvánosság bizalma továbbra is a legfontosabb számunkra. Rendkívül sajnáljuk a kialakult helyzetet. Fontos, hogy ügyfeleink tudják: műszaki szempontból mindegyik érintett gépjármű biztonságos és a közlekedésre alkalmas. Teljes mértékben magunkra vállaljuk a szükséges műszaki intézkedések megvalósításának költségeket.

Köszönjük megértését!

Kapcsolat

Kérdés vagy további információk esetén Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8.00 - 18.00 óráig készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Lépjen velünk kapcsolatba a következő központi telefonszámokon:

belföldről ingyenesen hívható: +36-80-980-005

külföldről is hívható: +36-1-877-8519


Kapcsolat-felvételi űrlap megnyitása >>

Gyakran ismételt kérdések >>

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés