Tisztelt Ügyfeleink!

Ahogy arról már Önök is értesülhettek a hírekből, a Volkswagen Csoporton belül egy intenzív, mindent átfogó vizsgálat zajlik egyes dízel motorokban használt szoftverek rendellenességeivel kapcsolatban.

A vizsgálatok lefolytatása és a technikai megoldás megtalálása időt igényelt. Azonban most már kihirdethetjük, hogy a visszahívási akció 2016. júniustól elkezdődik. 

Annak ellenére, hogy nagy sebességgel dolgozunk a technikai intézkedések bevezetésén és a visszahívási akció elindításán, a rendkívül nagy számú szoftververziók kifejlesztése és tesztelése miatt, a visszahívási akció hullámokban fog megvalósulni 2016 folyamán.

Azon nyomban, ahogy az Ön autójához tartozó szoftververzió elérhető lesz, tájékoztatni fogjuk Önt, hogy felveheti időpont egyeztetés céljával a kapcsolatot az Ön márkaszervizével.

Annak megállapításához, hogy a kérdéses szoftvert az Ön autójábn is megtalálható-e, kérjük, látogassa meg ŠKODA márkaszervizét vagy használja a következő linken található alvázszám lekérdező programunkat!

Ellenőrizze járműve érintettségét >>

Továbbá szeretnénk biztosítani arról, hogy:

Ügyfeleink és a közvélemény bizalma a létező legfontosabb érték számunkra és ez a jövőben is így marad. Mélységesen sajnáljuk a kialakult helyzetet.

Ügyfeleinket, az összes ŠKODA használót biztosítjuk arról, hogy járműveink továbbra is biztonságosak és üzemképesek. A jelenlegi szituáció kizárólag egy szoftvert érint, de ezt is helyre fogjuk hozni. Vállaljuk a teljes felelősséget és a gépjárművek javításával összefüggő összes költséget viseljük.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés