Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

 

Talán hallhatták a közelmúltban a hírekben, hogy a Volkswagen-konszern intenzív nyomozást folytat bizonyos dízelmotorokban használt szoftverek szabálytalanságai kapcsán.

Ehhez kapcsolódó visszahívási akciónkat 2016 júniusában indítottuk. Célként azt tűztük ki, hogy a 2016-os év végéig több ütemben az összes új szoftverváltozatot kibocsátjuk.

Az összes érintett ŠKODA járműhöz kidolgoztuk a megfelelő műszaki intézkedéseket, és azokat bemutattuk az Egyesült Királyság Járműjóváhagyó Ügynöksége (Vehicle Certification Agency) számára. Jelenleg szoros párbeszédet folytatunk a brit hatóságokkal, és várakozásaink szerint a műszaki intézkedések megvalósítását a még hátralévő ügyfelek esetében is hamarosan megkezdhetjük.

Annak érdekében, hogy meghatározhassa, hogy az Ön járművébe a szabálytalanságok által érintett szoftvert telepítették-e, kérjük, látogasson el hivatalos ŠKODA márkaszervizébe, hívja fel a regionális ŠKODA Dízel Hotline-t vagy töltsön ki egy azonnali online kérdőívet a ŠKODA Dízelkampány alkalmazásban

Amint az Ön járművéhez is elérhetővé válik a megfelelő szoftververzió, akkor kap majd egy felkérést arra, hogy egyeztessen időpontot egy hivatalos ŠKODA márkaszervizzel.

Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy ügyfeleink és a közönség bizalmát tartottuk és tartjuk a jövőben is a legfontosabb eredményünknek. Nagyon sajnáljuk a kialakult helyzetet. Fontos, hogy ügyfeleink tudják, műszaki szempontból minden járműtípus biztonságos és alkalmas a közúti közlekedésre. Teljes mértékben magunkra vállaljuk a szükséges műszaki intézkedések megvalósítása kapcsán fellépő költségeket.

Köszönjük megértését!

Kapcsolat

Kérdés vagy további információk esetén Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 8.00 - 18.00 óráig készséggel áll az Ön rendelkezésére.
Lépjen velünk kapcsolatba a következő központi telefonszámokon:

belföldről ingyenesen hívható: +36-80-980-005

külföldről is hívható: +36-1-877-8519


Kapcsolat-felvételi űrlap megnyitása >>

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés