Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
További információk a sütik használatáról.
Elfogadás és továbblépés

Melyik a legkedvezőbb finanszírozási forma vállalkozása számára?

A 2012. január 1-jével megváltozott törvényi szabályozás hatására több vállalkozó és gazdasági vezető is megfontolta, hogy új alapokra helyezi cége járműfinanszírozását. A kis- és középvállalkozások jellemzően saját tulajdonú flottát üzemeltetnek, de a kedvező változásoknak köszönhetően számukra is kedvezőbb lehet, ha valamilyen finanszírozási formát választanak a járműpark üzemeltetésére. A legfőbb változás, hogy a tartós bérlet esetén a szolgáltatás (bérleti díj) ÁFA-tartalma visszaigényelhetővé vált a személygépjárművek esetében is, a jogszabályi előírások betartása mellett.

A ŠKODA most a Porsche Lízinggel együttműködve olyan kedvező és áttekinthető operatív lízing (tartós bérlet) konstrukciót kínál, amely kedvező alternatíva lehet bármely vállalkozás számára. Ezzel a kiszámítható finanszírozási eszközzel csökkenthető az autópark-üzemeltetés kockázata és jelentős költséget is megtakaríthat. (2011-hez képest, 2012-ben több, mint 20%-ot)

Mit is jelent ez a gyakorlatban, lássunk egy példát!
(Az operatív lízing a ŠKODA minden modelljére igényelhető!)
Például egy jól felszerelt ŠKODA Octavia Ambition 1.2 TSI 105 LE modell esetében egy 36 hónapos, max. 90 000 km futásteljesítményre kalkulált operatív lízing díja flottakezeléssel együtt akár havi bruttó 129 654 Ft* (102 090 Ft + ÁFA) is lehet. Ez az összeg tartalmazza a kötelező biztosítás, a baleseti adó, a casco biztosítás, a PL Assistance, a súlyadó, cégautóadó és az adminisztrációs díjat is.Termékeink által kínált előnyök:

 1. Adót takarít meg
  A gépjármű (Eszköz) nem a Bérlő könyveiben kerül aktiválásra, így a társasági adó terhei elkerülhetőek.
 2. Költséget takarít meg
  Összevont beszerzési mennyiség az egyéni kedvezménynél jobb árfeltételeket, míg a szolgáltatások tartalmának többszörös ellenőrzése alacsonyabb számlázott költségszintet biztosítanak.
 3. Javítja a cég likviditását
  Induló részlet nélküli vagy minimális első bérleti díjjal indított eszközbeszerzés nem igényel anyagi erőforrás elvonást.
 4. Fokozza a cég hitelfelvevő képességét
  A cégautó flotta-bérlet nem kötelezettségként jelenik meg a Bérlő mérlegében, így bármekkora mennyiségű bérlet esetén nem befolyásolja negatívan a hitelképességi mutatóit.
 5. Kockázat átvállalása
  Az üzemeltetési költségek tervezetten felüli többlete nem a Bérlőt terheli.
 6. Javítja a belső szolgáltatást
  Napi 24 órában a teljes szolgáltatási kör elérhető, akár több szolgáltatás is párhuzamosan, akár ugyanazon szolgáltatás több autóra is.
 7. Naprakész, rugalmas üzemeltetési szolgáltatást és kapacitást biztosít
  A szolgáltatási kör szabadon növelhető és csökkenthető bármikor, anélkül, hogy az ehhez szükséges szervezeti és beszállítói módosítások a Bérlő céget terhelnék.
 8. Tervezhetővé teszi a cégautó költségeket
  A fix havi bérleti díjak egyszerű költségvetési alapadatot biztosítanak a teljes tervidőszakra.
 9. Hatékonyan (akár on-line) támogatja a cégvezetői információs rendszert
  Eseti lekérdezések és időszakos riportok mind közép-, mind felsővezetői szinten támogatják a döntéshozatalt.
 10. Optimalizálja az eszközhasználat időtartamát
  A Porsche Lízing beállítja a felhasználáshoz illeszkedő gazdaságos futamidő-km kombinációt, ezen belül is a Bérlő cég csak a tényleges eszközhasználatért fizet időarányosan, ha nincs szüksége rá, akkor egyszerűen visszaadja.

Elérhetőségeink:
porschelizing@porschebank.hu                                                            
Tel: 00-36-1-46-54-818


lizing_logo.jpg

Ha szeretné jobban megismerni a ŠKODA modelleket mint cégautókat, látogasson el flotta aloldalunkra!

*A feltüntetett díj a ŠKODA Octavia Ambition 1.2 TSI modellre vonatkozik, a ŠKODA és a Porsche Lízing “KKV” akciójában. A bérleti díj tartalmazza az összes adót és biztosítást. A számítás 36 hónapos futamidővel, 90 000 km futásteljesítmény mellett érvényes, ettől eltérő paraméterek módosíthatják a bérleti díj mértékét. Az adatok tájékoztató jellegűek. Jelen felhívás nem minősül ajánlattételnek, a részletekről érdeklődjön a ŠKODA márkakereskedésekben. Az operatív lízing a ŠKODA minden modelljére igényelhető. Az akció visszavonásig érvényes, a képek illusztrációk.