Fontos tudnivalók

Kérjük, figyelmesen olvassa el a Mobilitásgarancia használatáról szóló tájékoztató füzetünket, mielőtt szolgáltatásainkat igénybe venné! 

Segélykérés az alábbi telefonszámokon lehetséges a nap 24 órájában az év minden napján: 

(+36-80) 204-256 
amely belföldről hívható, ingyenes zöld szám 
(+36-1) 345-1781 
külföldről is hívható telefonszám 

Mit kell tenni a segélykérés bejelentésekor?

Gépkocsija meghibásodása esetén Önnek és utasainak magas színvonalon nyújt segítséget a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ, ahol idegen nyelveken is beszélő munkatársak várják hívását és kapcsolatot teremtenek a külföldi partnerekkel. A szolgáltatásokra kizárólag akkor jogosult a gépjármű vezetője és utasa, ha az igénybevétel előtt haladéktalanul, de legkésőbb a meghibásodás észlelését követő 24 órán belül kapcsolatot teremt a Mobilitásgarancia Segélyhívó Központtal. Segélykérés esetén a földrajzi helytől függően következő lehetőségek közül választhat: 

A Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ hívása belföldről 
A (06-80) 204-256-os vagy a (06-1) 345-1781-es telefonszám hívásával Ön igénybe veheti - az adatok azonosítása után - szolgáltatásainkat. 

A Mobilitásgarancia Segélyhívó Központ hívása külföldről

Szíveskedjen a magyarországi (36) és a budapesti (1) előhívó-számot tárcsázni a 345-1781-es telefonszám előtt. Amennyiben Ön a telefonhívás költségét szám lával igazolni tudja, úgy a Magyar Autóklub központjában utólag megtérítik Önnek. A külföldön történt meghibásodásoknál a Mobilitásgarancia igazolásának legbiztosabb forrása a szerviz füzetben megtalálható szervizigazolások megléte, ezért a gördülékenyebb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy a gépjármű (külföldön és belföldön történő) használata közben, a szervizfüzetet mindig jól elérhető helyen tárolják a gépjárműben.

Mielőtt telefonál, kérjük, gyűjtse össze az alábbi adatokat:

- Alvázszám 
- Rendszám 
- Mobilitásgarancia érvényessége 
- Kedvezményezett neve, címe 
- Visszahívható telefonszám 
- Meghibásodás természete 
- Meghibásodás földrajzi helye 
- Kilométeróra-állás

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés