2014 - A SKODA újdonságai a Genfi Autószalonon

Az idei Genfi Autószalonon a ŠKODA, a világ egyik legjobban növekedő autógyártójához méltóan, rengeteg újdonsággal kényezteti a kiállítási látogatóit. Itt ünnepli világpremierjét a VisionC tanulmányautón kívül az új Octavia Combi Scout és a földgáz üzemű Octavia CNG modell, továbbá a Monte Carlo modellcsalád is három új taggal bővül.

2014 - VisionC tanulmányautó

A ŠKODA a Genfi megjelenésének csúcspontjaként bemutatja a látványos Vision C dizájntanulmányát, amellyel új szakaszába lép a márkánál az elmúlt évek dinamikus modell- és formai fejlesztése. A ŠKODA formai nyelvezetének ezen új fejezete a márka feltörekvő ambícióit sugározza.

2014 - A ŠKODA CitiJet kabrió és a Yeti Xtreme

A ŠKODA AUTO szakiskolájának 16 tanulója megépítette álmai autóját: megszületett a sportos ŠKODA CitiJet kabrió. A modell a Citigo-ra épül, bemutatójára a Wörthi-tónál 33. alkalommal rendezett GTI találkozón kerül sor. A ŠKODA ugyanitt állítja ki először az emelt hasmagasságú, ralis külsejű, Recaro ülésekkel, négypontos biztonsági övvel és sportkormánnyal felszerelt Yeti Xtreme koncepcióautót.

2014 - Új Fabia modellek a Párizsi Autószalonon

Hosszú várakozás után megérkezik az új ŠKODA Fabia és a Fabia Combi, melyek a legendás Párizsi Autószalonon tartott premierjükön a ŠKODA sorozatgyártású típusai közül elsőként mutatják be a márka formanyelvezetének egy új, kifejezőbb és érzelemdúsabb dizájn jellemezte evolúcióját. Az új modellek a Simply Clever megoldások sokaságát vonultatják fel, használójuk számára élvezetes kalandá válik még a legrövidebb autózás is.

2014 - megújulnak a hazai ŠKODA márkakereskedések

Új fényben ragyog a jövőben a ŠKODA márkakereskedői hálózata, felfrissített, modern és vonzó arculat ad majd helyet a ŠKODA egyre bővülő modellpalettájának. A ŠKODA új vállalati arculatának alapjain teljes egészében megújuló megjelenés a ŠKODA 2018-ig szóló növekedési stratégiájának is alapvető eleme.

2014 - Az új ŠKODA Fabia R5

A ŠKODA jövőbeli rallyautóját a nyilvánosságnak az Essen Motor Show alkalmával mutatják be. A FIA szabályzatának megfelelően 1.6 literes turbómotor hajtja, ami jelentős változás a Fabia Super 2000 kétliteres, benzines szívómotorjához képest. További részletek az ötfokozatú szekvenciális sebességváltó és a McPherson hátsó felfüggesztés. Az autó súlya, a szabályzatnak megfelelően minimum 1230 kilogramm.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés