2013 - Az új Octavia Combi

Új Octavia Combi modellje bemutatásával folytatja modelloffenzíváját a ŠKODA. Mindössze néhány héttel az Octavia Limousine piaci bevezetését követően a Genfi Autószalonon tartja világpremierjét az Octavia Combi harmadik generációja. Az új ŠKODA Octavia Combi méreteiben is jelentősen megnőtt, s dinamikusan elegáns formavilággal csábít. Jozef Kabaň, a ŠKODA vezető formatervezője és csapata szinte "tetőtől talpig" újraalkotta.

2013 - Megújult a ŠKODA Superb és Superb Combi

Folytatódik a ŠKODA modelloffenzívája, ez alkalommal a ŠKODA Superb és Superb Combi esett át széles körű modellfrissítésen. A két újdonság a Sanghaji Autószalon előestéjén tartja világpremierjét. A márka csúcsmodelljei a ŠKODA friss és vonzó dizájnjával, megújult utastérrel és új műszaki megoldásokkal érkeznek.

2013 - Rapid Sport tanulmányautó

Az idei Wörthi-tavi GTI-találkozó alkalmával ünnepli világpremierjét a ŠKODA Rapid SPORT. A cseh gyártó ezúttal új alsó-középkategóriájú modelljének e különösen sportos változatán kívánja bemutatni palettája sokoldalúságát.

2013 - Az új Octavia RS

Az új Octavia RS a Goodwoodi Sebesség Fesztiválon mutatkozik be. Az RS az Octavia sorozat csúcsmodellje és mindeddig a legerősebb példánya, amely kézzel fogható bizonyítékot ad a márkának a motorsport területén megszerzett szakértelméről.

2013 - Rapid Spaceback. A tér új értelmet nyer

Folytatódik a ŠKODA modelloffenzívája, melynek jegyében bemutatják a ŠKODA

Fabia és a ŠKODA Octavia közötti piaci rést betöltő Rapid Spaceback-et. Az elsősorban fiatalabb vásárlóközönségnek szóló ŠKODA Rapid Spaceback bőséges térkínálattal, "Simply Clever" megoldások sokaságával, kiemelkedő biztonsági paraméterekkel, rugalmasan alakítható belső térrel, kedvező üzemanyagfogyasztással és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik.

2013 - Új Yeti típusok az eltérő vásárlói igényekhez igazítva

2013 őszén tovább bővül márkánk már amúgy is széles modellpalettája. A formabontó cseh kompakt SUV az év végétől már két verzióban is elérhető. Míg az elegáns és stílusos ŠKODA Yeti inkább a városban érzi otthon magát, addig ŠKODA Yeti Outdoor az aszfaltozott utaktól távol, rázósabb terepen van igazán elemében. A megújulás jegyében mind a két változat új orr- és farrészt, valamint új belteret kapott.

2013 - Az Octavia a világ hét legjobb autója között

Tovább szűkül 2014 legjelentősebb autós díjának harminctagú mezőnye. Az "Év

Autója" választás újságírókból és szakértőkből álló zsűrije a hét modellre szűkített listára az új ŠKODA Octavia sorozatot is méltónak tartja. A modellnek nem csak a nemzetközi szaksajtó, hanem a hazai felhasználók is bizalmat szavaznak, így 2011 és 2012 után ismét a ŠKODA Octavia a legkelendőbb autó Magyarországon.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés