2012 - ŠKODA különlegességek a GTI találkozón

Izgalmas tanulmánymodellekkel érkezik a ŠKODA AUTO a Volkswagen Csoport tagjainak legnagyobb tuning-találkozójára a Wörthi-tóhoz. A márka egy több, mint 600 négyzetméteres kiállítóterületen tartja a premierjét többek között a ŠKODA Citigo Rally és a Dj Tiesto egyedi igényei szerint kialakított ŠKODA Citigo DJ autók.

2012 - Rapid sikerek Párizsban

A Párizsi Autószalonon bemutatják a ŠKODA régóta várt, új alsó-középkategóriás limuzinját, a SKODA Rapidot. A modellnek nagyon pozitív a nemzetközi fogadtatása és számos elismerést söpör be. Pár hónappal később elnyeri az "Auto Trophy 2012" díjat.

2012 - Az Új ŠKODA Octavia

Mladá Boleslavban megkezdődik a ŠKODA Octaviának a sorozatgyártása. A ŠKODA sikertípusának harmadik generációja helykínálatával, funkcionalitásával, biztonsági, illetve kényelmi megoldásaival, időtlen formájával és kiváló ár-érték arányával magasra helyezi a lécet versenytársai előtt az alsó-középkategóriában.

2012 - 15 millió legyártott autó

A ŠKODA legyártotta a 15 milliomodik gépkocsit. A jubileumi autó egy ezüstszínű harmadik generációs ŠKODA Octavia a ŠKODA központi gyárában Mladá Boleslávban gördült le a gyártósorról. Az járművet VIP személyautóként fogják használni a ŠKODA Česanai Technológiai Központjában.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés