2011 - Lelepleződik a ŠKODA Fabia Monte Carlo

A limitált szériás Fabia Monte Carlo modellel a gyártó a 100 esztendős Monte Carlo rally előtt tiszteleg. Az egyedi kialakítású Fabia modell a 2011-es Genfi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségnek. A Fabia Monte Carlo sportos kiegészítői méltó emléket állítanak a ŠKODA 110 év alatt elért motorsport sikereinek, közte a legutóbbi 2011-es rallyszezonnak, amelyben az első három helyen csak Fabia Super 2000-rel versenyző pilóták végeztek.

2011 - Az új arculati korszak nyitánya

A Márka a 2011-es Genfi Autószalonon a "New Power of ŠKODA" szlogennel mutatta be új arculatának elemeit - köztük az új logót is. Az új arculati világ megkülönböztető jellemzői a frissesség és precizitás. A legfontosabb változás a logó esetében, hogy még hangsúlyosabban középpontba került a gyártó emblémájaként megjelenő szárnyas nyílvessző motívuma, amely jóval nagyobb, így jobban látható formában szerepel az új kommunikációs logón.

2011 - 20 éves a Volkswagen csoport és a ŠKODA együttműködése

A cégcsoport nemzetközi partnereinek magas beosztású képviselői, köztiszteletben álló személyek, politikusok és ismert üzletemberek társaságában ünnepli a ŠKODA és a Volkswagen együttműködésének huszadik évfordulóját.

2011 - Az Octavia RS Bonneville átlépi 325 km/óra sebességhatárt

A Bonneville Sebesség Fesztiválon, az erre az alkalomra épített 500 lóerős Octavia, a valaha volt leggyorsabb Škodaként átlépi a 325 km/h (200 mérföld/h) sebességhatárt és ezzel bekerül a világ leggyorsabb autóit tömörítő, legendás "Boneville 200MPH" klubba. Az Octavia RS Bonneville méltó képviselője az ebben az évben 10 éves RS modellsorozatnak.

2011 - Bemutatkozik a MissionL tanulmányautó 

A Frankfurti Autószalonon hull le a lepel a MissionL tanulmányautóról, aminek vonalvezetése később a ŠKODA hatodik modellsorozatának autóin is visszaköszön, és a cseh autógyártó modelloffenzívájának szimbólumává válik. Az ötajtós modell alig több, mint egy évvel később az európai, az orosz és a kínai vásárlók számára is elérhető lesz.

A márka nemzetközi előírásainak megfelelően az újonnan megjelenő lépcsőshátú modell az egyes meghatározó helyi piacokra kisebb eltérésekkel érkezik, hogy a lehető legjobban illeszkedjen az adott ország vagy régió fogyasztóinak igényeihez.

2011 - Beindul az egyelőre kizárólag az indiai piacra készülő egyedi ŠKODA Rapid gyártása

Az indiai Pune városában működő üzemben megkezdődik a legújabb ŠKODA modell, a Rapid sorozatgyártása. Az autó különösen az indiai használók igényeihez igazodva készül és az év végén kerül bemutatásra az ottani piacon azzal a nem titkolt céllal, hogy segítségével a márka tovább erősítse pozícióját az országban.

2011 - Bemutatkozik az új ŠKODA Citigo

A ŠKODA legújabb modellje, a Citigo igazi vérbeli Simply Clever jármű: ötletes, kompakt, mégis tágas, gazdaságos, ám kifejezetten mozgékony, vonzó megjelenésű, s számos szellemes ötlet jellemzi. A Citigo a lehető legkisebb helyre összpontosítja a ŠKODA márka minden jellemző erényét.

2011 - ŠKODA Superb fogyasztási rekord Kínában

A ŠKODA Superb 1.4 TSI DSG új fejezetet nyitott a rekordok könyvében a felső-középkategóriás autók között: első alkalommal jutott el egy autó Sanghajból Pekingbe kevesebb, mint egy tank üzemanyaggal.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés