2008 - A Fabia Combi II

Szűk egy esztendővel a második generációs Fabia ötajtós változatának piaci bevezetését követően a "nagytestvér" Fabia Combi is megjelenik a rajtvonalnál. Tovább bővített térkínálatával, felfrissített designnal és magas színvonalú kényelmével egyértelműen elődje sikereinek nyomdokain jár.

2008 - A Škoda GreenLine

GreenLine modellprogramjával a Škoda a környezetvédelem iránti magas fokú elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot. Az új, különösen környezetkímélő üzemű modellcsalád első tagjaiként a Fabia és a Fabia Combi GreenLine változat mutatkozik be.

2008 - Az új Superb

A Škoda csúcsmodelljének második generációja szintén a Genfi Autószalonon tartja világpremierjét. A Superb II egyéni vonalvezetésével, színvonalas kényelmet kínáló térkínálatával és olyan innovatív technikai részletmegoldásaival tűnik ki, mint például a "TwinDoor" kettős csomagtér-ajtó. Az új modellsorozat számos díjat is elhódít.

2008 - A Fabia és az Octavia gyártási jubileuma

A Škoda mindkét "bestsellere" rendkívüli népszerűségnek örvend, s tekintélyes termelési jubileumot ünnepelhet: 2008 tavaszán az Octavia és a Fabia család egyaránt kétmilliomodik tagja gördül le a szerelőszalagról.

2008 - Az új Octavia: dinamikusabb, jobb, kedvezőbb ár-érték arány

A Párizsi Autószalonon a nagyközönség előtt is bemutatkozik a nagysikerű Octavia új nemzedéke. Dinamikus orrkialakítása, valamint igényes és különleges felszerelései révén az új Octavia még egyedibbé és karakteresebbé vált.

2009 - A Fabia S2000 sikeres rally bemutatkozása

Fabia Super 2000 versenygépével a Škoda visszatért a világ rallypályáira, mégpedig mindjárt az első szezonjában szenzációs sikerekkel. A kiváló mérlegben számos legjobb idő illetve győzelem, az IRC konstruktőri bajnokságának második helye, több N-csoportos világbajnoki futamgyőzelem, valamint az osztrák bajnoki cím sorakozik.

2009 - Az új Yeti: mégiscsak létezik

Ugyancsak Genfben ünnepli premierjét a Yeti, nyomában a szaksajtó mindjárt kifejezetten pozitív visszhangjaival. Az új Yetit számos ötletes részlet és műszaki ínyencség jellemezte, kompakt és szimpatikus túrapartnerként egy csapásra meghódítja az osztrák vásárlók szívét.

2009 - A Fabia Scout

A Fabia Combi mindjárt terepes változatában is megjelenik, így téve teljessé a Scout-családot.


2009 - Az új Superb Combi

A Škoda csúcsmodelljének nagysikerű második generációja kombi változattal bővül. Az új Superb Combit a felsőkategória kényelme, kiemelkedő térkínálat és időtlen eleganciát sugárzó vonalak jellemzik.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés