2005 - Az új Octavia Combi és Octavia Combi 4x4

Az új Octavia Combi nem csupán kiemelkedő használati értékével vonzza magára a figyelmet, hanem legalább ilyen mértékben karakteres és egyéni formavilágával is. Az Octavia Combi tágas és sokrétűen kihasználható karosszériájával elődje hagyományait követi.

2005 - A Yeti, a kompakt SUV-modell

A Škoda ismét hatásosan igazolva különösen innovatív filozófiáját, új SUV-modelljével immár a márka jövőjébe enged bepillantást. Formatervezői csapata meggyőzően mutatja be, hogyan fest a Škoda megfogalmazásában a kompakt SUV (Sport Utility Vehicle) koncepciója. A Yeti e járműfajta különösen funkcionális és praktikus méretekkel rendelkező képviselője.

2005 - Az új Octavia RS

Az új Octavia RS igazán meggyőző adatokkal szolgál: a sorozatgyártásban valaha készült legerősebb Škoda 200 lóerős motorjával és 240 kilométer/óra csúcssebességével kelt igencsak mély benyomást.

2006 - A Roomster, a Škoda negyedik modellsorozata

Sorozatgyártásba kerül a praktikus többcélú (MPV) Roomster, új piaci szegmensbe vezetve a Škoda márkát. A Roomster innovatív Varioflex-ülésrendszere új mércét képvisel a kategóriában. Az új modell formavilága a dinamikus első "Driving Room" és a kényelmes hátsó "Living Room" funkcionális szétválasztását hangsúlyozza.

2007 - A Fabia II világpremierje

Második generációjában mutatkozik be a Škoda népszerű "bestsellere". A szaksajtó és a nagyközönség első reakciói leginkább a Fabia II kiemelkedő térkínálatát, stílusos megjelenését méltatják, amit számos műszaki fejlesztés és ötletes részletmegoldás egészít ki.

2007 - A Scout terepes család

Terepen a Škoda: az összkerékhajtású Octavia Scout, valamint a többcélú (MPV) Roomster Scout lifestyle-modell egyaránt kedvező fogadtatásra lel a vásárlók körében.

2007 - A Super 2000 rally-tanulmány

A Škoda a Genfi Autószalonon mutatja be az új Fabia műszaki alapjaira épített S2000 rally-tanulmányát. A márka több mint 100 esztendős versenyhagyományai szerves folytatásaként e koncepciójával már a rallysport jövője felé tekint.

2007 - A Škoda Praktik

Robusztus haszonjármű bőséges szállítókapacitással, a személyautók kényelmével és különösen kedvező ár-érték aránnyal - a Škoda e sajátos szegmensben ismét kiemelkedőt produkált. A Roomster alapjain született Praktik e tulajdonságai tekintetében aligha hagyhat kívánnivalót maga után.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés