A ŠKODA és a jégkorong

 

A ŠKODA Auto és a jégkorong közös történelme egészen 1992-ig nyúlik vissza, azóta a ŠKODA a sportág egyik főtámogatója, valamint a jégkorong világbajnokságok hivatalos autóinak szállítója. 
Az idén 24. évébe lépett kooperáció Guinness rekordnak számít, nincs még egy olyan márka, amely ilyen hosszú ideje folyamatosan főtámogatója lenne egy sportág bajnokságainak.

Hazánkban az elmúlt 10 évben megduplázódott az igazolt játékosok száma. Az egyre nagyobb magyar sikereket, az U18-as női, valamint férfi jégkorong-válogatott győzelmeit óriási sikerként könyvelheti el a sportág utánpótlás-nevelése. A ŠKODA Magyarország ezért szeretne minden segítséget megadni ahhoz, hogy töretlenül folytathassák munkájukat, és válogatottjaink még sokáig a legjobb csapatok között szerepeljenek.

 

Magyar Kiskövetek Szentpéterváron!

ŠKODA Kiskövetek utaznak a magyar válogatottal a május 6-án kezdődő 2016-os IIHF jégkorong-világbajnokságra.

Akárcsak a többi világbajnokságon résztvevő országból, Magyarországról is fiatal hokisok kísérik el a válogatottat Szentpétervárra, hogy élőben követhessék a magyar csapat Szlovákia, illetve Kanada ellen vívott mérkőzéseit.

A jégkorong-világbajnokságra utazó ŠKODA Kiskövetek utazását követheted a kampány nemzetközi oldalán, valamint a ŠKODA Magyarország Facebook oldalán.

Töltse le a ŠKODA IIHF applikációját!

Maradjon naprakész a 2016-os jégkorong-világbajnokság ideje alatt.

Ha otthonról is szeretné átélni a jégkorong izgalmait, akkor próbálja ki online büntető-lövő játékunkat, a ŠKODA Penalty Game-et!

A játék lényege, hogy a jégkorong játékossal tíz büntetőlövésből legalább hétszer be kell találni a kapuba. A játékost a számítógép billentyűi segítségével mozgathatja. Az Enter megnyomására a játékos elindul a kapu felé, mozgását a nyilak segítségével irányíthatja, végül, a szóköz-gomb megnyomására ütheti el a korongot. A játék online játszható, ha kipróbálná magát, kérjük, kattintson ide.

A magyar jégkorong válogatottról többet is megtudhat, ha ellátogat a Magyar Jégkorong Szövetség hivatalos honlapjára, a http://www.icehockey.hu/ oldalra.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés