Megújult Rapid modellek
Megújult Rapid modellek
Megújult Rapid modellek
Megújult Rapid modellek

Elegáns és megfizethető

A főfényszórók most Bi-Xenon lámpákkal ragyognak, a nappali menetfény pedig LED technológiát használ. A megújult ködfényszórók a lökhárító alsó részén helyezkednek el. Egy keskeny króm csík köti össze a fényszórókat, mellyel szélesebb megjelenést biztosít a modellnek. A RAPID Limuzin hátsó lámpatesteinek fekete színű borítása még sportosabb külsőt kölcsönöz.

A megújult ŠKODA RAPID SPACEBACK most alapfelszereltségként tartalmazza az üvegborítású csomagtérajtót (Style felszereltségi szinttől). Mindkét modell oldalnézetét a hosszú tengelytáv és a kupészerű sziluett jellemzi, éles tornádó vonallal, amely a fény és az árnyék kölcsönhatását hozza létre. A kerekek új kivitelben kaphatók: 15 "-os COSTA, 16"-os EVORA és VIGO (fekete színben is), valamint 17 "-os TRIUS.

 

 

A műszerfalon található légbefúvók és a manuális klímaberendezés dizájnja megújultak, a 4 ajtóba új dekor-elemek kerültek.

 

 

 

A második üléssorban lévő USB-port használható okostelefonok vagy egyéb kis mobil eszközök töltésére. Az okostelefonra telepített ŠKODA Connect alkalmazással a járműtulajdonos távolról bármikor hozzáférhet a jármű adataihoz.

 

 

Orr rész

Az elülső hűtőmaszkot ízlésesen beépítették a fényszórók közé. A széles szellőző rács beépített ködlámpákkal és figyelemfelkeltő krómszalaggal díszített. A modellhez rendelhető  Bi-Xenon fényszóró és LED nappali menetfény is.

Fényszórók

Az ismert C-alakú megvilágítás minden ŠKODA modell tipikus jellemzője. A RAPID Limousine most LED  hátsó fényszórókkal érkezik.

Megújult műszerfal

A megújult ŠKODA RAPID számos új dizájnfunkciót kínál a belső térben. A legfeltűnőbb változás az ajtókba épített új dekor- elemek, mindemellett a légbefúvók és a műszerfal dekorációs sávja, a kör alakú műszerek és a manuális klímaberendezés kezelőpanelje is megújultak.

ŠKODA Connect

Képzelje el a ŠKODA CONNECT rendszert, mint egy kaput a korlátlan kommunikációs lehetőségek világába, mely nem csak a szórakozáshoz és az információkhoz való hozzáférést biztosítja, hanem segítséget nyújt utazás közben vagy épp vészhelyzet esetén.

A ŠKODA RAPID és ŠKODA RAPID SPACEBACK modellhez már elérhető az 1,0 literes TSI-motor is. A háromhengeres teljesítmény és a hatékonyság jellemzi a két teljesítményszintet: 70 kW (95 LE) és 81 kW (110 LE). Emellett még három másik motor érhető el: 1,4 TSI / 92 kW (125 LE), 1,4 TDI / 66 kW (90 LE) és 1,6 TDI / 85 kW (115 LE).

 

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés