Befejeződött a ŠKODA szalonok arculati megújulásának első szakasza

2016-03-16

Márkakereskedéseink megmutatták, hogy képesek támogatni arculati megújulással is a ŠKODA márka töretlen fejlődését hazánkban - mondta el Dalnoki Balázs márkaigazgató, miután a hálózat legújabb tagja, a Miskolc Autóház átépítésével lezárult az új márka-arculat szerinti átalakulás első szakasza.


A ŠKODA márka több mint húszéves töretlen fejlődéséről beszélhetünk Magyarországon, ami tavaly a modellkínálat megújítása mellett a márkakereskedések arculatának megújulásával is együtt járt. - Új, még korszerűbb autókat kínálunk, de megújítottuk azokat a márkakereskedéseket is, ahol az emberek méltó környezetben találkozhatnak újdonságainkkal - mondta el Dalnoki Balázs a ŠKODA magyarországi márkaigazgatója. - Mára minden márkakereskedésünk a ŠKODA márka elvárásainak megfelelően külsőleg megújult. Az átalakulás azonban még nem fejeződött be, 2018 végéig a kereskedések belső kialakítása is megváltozik, a jelenlegi arculatot világos, korszerű, emberközpontú dizájn váltja.

A ŠKODA márkakereskedések külsejét világos és egyszerű formák, harmonikus színvilág, moduláris dizájnelemek és modern világítási koncepció jellemzik. A homlokzat kommunikációs felületei jobb láthatóságot biztosítanak nappal és éjszaka egyaránt. Az arculatfrissítés az új hirdetőoszlopokkal kezdődött, a pilonok fehér-zöld színben, alulról világító LED-ekkel jelzik a kereskedést. Új a homlokzat, fehér és antracit szürke, azaz világos és sötét színek harmóniája jelzi az új idők hangulatát, amelyben elmaradhatatlan szerephez jut a zöld homlokzati csík, a ŠKODA alapszínével. Ilyen színű a bejárati modul, amely a harmadik kötelező jellemzője az arculatváltásnak. Ennél is látványosabb a külső nagy kommunikációs fal, amely 15-20 négyzetméteren hirdeti a cseh márka aktuális üzenetét.

A belső átalakítás hosszabb, költségesebb és komplexebb feladat, ezért a márka több időt adott a márkakereskedőinek aennek megvalósítására. Olasz padlóburkolat, korszerű bútorok, kényelmes fotelek várják majd az ügyfeleket, a kiállított autók ragyognak, minden minőségi benyomást kelt. A már belsőleg is megújult szalonokban, mint például az új Miskolc Autóházban az ügyfelek hamarosan két várósarkot is birtokba vehetnek, az egyikben egy tanácsadó szakértő segítségével 3D-s képernyőn testre szabhatják álmaik Škodáját. De ha éppen szervizre várnak, akkor is kellemesen tölthetik el az idejüket, egy jó kávé elfogyasztásával és a nagysebességű wifi adta lehetőségek mellett, miközben gyermekük játszósarokban foglalhatja el magát. Közben aktuális ajánlatokat böngészhetnek és megismerkedhetnek a márka tartozékaival is. A ŠKODA Human Touch elnevezésű programját is megvalósítja ez az enteriőr, amelyben kifejezésre jut, hogy a márka szeretne minél közelebb kerülni emberileg az ügyfeleihez.


Az új miskolci márkakereskedés egyben a legnagyobb Skoda szalon ma Magyarországon, alapterülete 700 négyzetméter. Itt a megújult formai elemeknek megfelelő miliőben egyszerre kilenc autó bemutatására van lehetőség. - Áprilisban nyíló új ŠKODA bemutatótermünk letisztult, logikus, tágas, átlátható, ügyfélbarát és kifejezi azt a technológiai fölényt, amit ma a márka az ügyfeleinek nyújt - mondta el Sándor Attila ügyvezető, aki 2010 óta üzemelteti Miskolcon a Volkswagen, Audi, ŠKODA , Volkswagen Haszonjárművek és Das WeltAuto használtautók értékesítését valamint szervizelését.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés