Felkészülten a téli időjárásra: vonzó ŠKODA tartozékok a hideg időkre

2015-12-09

-    A tökéletes kilátásért: a jégkaparótól a sí- és snowboardtartóig
-    Simply Clever részletek: sízsák, kétoldalú szőnyegborítás a csomagtérben és sok más egyéb
-    Épen és egészségesen: téligumik, hóláncok és összkerékhajtás a márka kínálatában


A téli időszak sajátos kihívásokat tartogat az autósok számára, a ŠKODA kínálatában azonban minden helyzetre találunk megfelelő kiegészítőt. Ezen kívül a márka modelljei számos olyan Simply Clever megoldással rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a hétköznapokat, különösen a téli hónapokban. Lehet havazás vagy napsütés, jég vagy fagy, a ŠKODA modellek vezetői és utasai biztonságosan és kényelmesen utazhatnak.

Minden autós ismeri azt a bosszantó érzést, amikor 0 fok alá csökken a hőmérséklet éjszaka és az ablakok befagynak. Ekkor persze kezdetét veszi a jégkaparó utáni kutatás. Ez azonban a ŠKODA Fabia, Fabia Combi, Rapid, Rapid Spaceback, Octavia, Octavia Combi, Superb és Superb Combi tulajdonosok számára nem lehet probléma, ezek a modellek ugyanis a szériafelszereltség részeként az üzemanyagtank sapkájában elhelyezett jégkaparóval gördülnek le a gyártószalagról. 

További hasznos társ a téli időben a márka összecsukható hólapátja. Ez az alumínium ötvözetből készült praktikus eszköz három részre szedhető és így könnyen tárolható. A téli kikapcsolódásnál jól használható kiegészítő a sízsák, amely gondoskodik a sílécek tiszta tárolásáról és szállításáról az autóban. Az Octavia és a Superb modellek ezen felül rendelkeznek praktikus, a csomagtér felől is kireteszelhető, lehajtható üléstámlákkal. Amennyiben a síléceket nem a belső térben kívánjuk szállítani, az alumínium profilból készült, tetőcsomagtartóhoz rögzíthető, zárható sí- és snowboardtartó a tökéletes megoldás. Ugyanígy a tetőcsomagtartóhoz erősíthető a tágas, zárható sí- és snowboard szállítására alkalmas tetőbox, amely 380 literes űrtartalmával akár öt pár síléc vagy négy snowboard tárolására is tökéletes.

És hogy a csomagtér is tiszta maradjon a havas csizmák és sílécek után, a ŠKODA modellre szabott csomagtér-szőnyegeket kínál minden típushoz. A gumi csomagtér-szőnyeg alakja követi a csomagtér formáját és nem igényel külön rögzítést, könnyedén eltávolítható és tisztítható.

A kétoldalú gumi és kárpit bevonatú csomagtér szőnyeg pedig a ŠKODA Rapid, a Rapid Spaceback, a Yeti, az Octavia, az Octavia Combi és a Superb modelleknél garantálja, hogy a csomagtér mindig tiszta maradjon. A kétoldalú szőnyeg egyik felén kárpitozott borítás, míg a másik oldalon egy kosz- és víztaszító anyaggal bevont felület található. Az összes ŠKODA modellben megtalálható erős és szintén kosztaszító gumiszőnyegek szintén ebből az anyagból készülnek.

Az őszi és téli évszakban való biztonságos közlekedésért a ŠKODA vonzó komplettkerék illetve gumiabroncs garnitúrákat kínál minden modellsorozatához. A kínálatban szerepel továbbá a kerekek tárolására alkalmas zsák is, amely a használaton kívüli kerekek és abroncsok tiszta és rendezett elhelyezését biztosítja. Az extrém időjárási körülményekre gondolva a márka manuálisan felhelyezhető hóláncot is kínál a ŠKODA tulajdonosoknak.

Az összkerékhajtású járművek különösen nagy előnnyel indulnak csúszós talajon vagy durva, egyenetlen terepen. A kompakt illetve középkategóriában a ŠKODA büszkélkedhet az egyik legtetszetősebb összkerékhajtású flottával Európában. A márka 4x4 hajtású kínálata jelenleg kilenc modellt és modellváltozatot ölel fel: a ŠKODA Octavia 4x4, a ŠKODA Octavia Combi 4x4, a ŠKODA Octavia RS 4x4, a ŠKODA Octavia Combi RS 4×4, a ŠKODA Octavia Scout, a ŠKODA Yeti 4×4, a ŠKODA Yeti Outdoor 4×4, a ŠKODA Superb 4×4 és a ŠKODA Superb Combi 4×4 szerepel a választékban. A márka modern összekerékhajtási rendszerében egy többlamellás, hidraulikus működtetésű tengelykapcsoló garantálja az ideálistól eltérő körülmények esetén a kiemelkedő tapadást és a nagyszerű kormányozhatóságot. 

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés