Dobogós helyek a ŠKODA Challenge versenyen!

2017-06-22

A tavalyinál is jobb teljesítménnyel fejezte be a magyar csapat az idei, immáron hetedik alkalommal megrendezett nemzetközi ŠKODA Challenge versenyt. A június 1-3. között, Budapesten zajló megmérettetésen 33 országból 185 résztvevő küzdött meg egymással, hat kategóriában. A hazai szakemberek három második, illetve két első helyezést értek el, összesítésben pedig a második legeredményesebb csapatként zárták a rangos versenyt.

A magyarországi ŠKODA márkakereskedéseket képviselő szakemberek mind a hat kategóriában rajthoz álltak. Az Alkatrészellátási munkatárs kategória visszatérő versenyzőjeként, Bertók János vette fel a küzdelmet a külföldi kollégákkal. A budapesti ŠKODA Schiller alkatrészellátási vezetője, mint három éve mindig, idén is azt tűzte ki célul, hogy dobogós helyen végezzen. Az erős mezőny ellenére a maga elé állított elvárásoknak maximálisan megfelelt, és ezüstérmet nyert. Szintén nagy reményekkel vágott bele a feladatok megoldásába Szerencsi László az Értékesítési tanácsadó kategóriában. A békéscsabai AutoMobil Körös munkatársa ebben az évben jutott ki először a nemzetközi döntőre, ahol a tudása, kitartása és szorgalma meg is hozta a várt eredményt. Miután ő nyújtotta a legjobb, legkiegyensúlyozottabb teljesítményt a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Ezzel az eredménnyel pedig megismételte az ebben a kategóriában a múlt évben győzedelmeskedő Jandó Zsolt sikerét.

2016-ban a szerviz tanácsadók közti versenyben Berta Balázsé lett az ezüstérem a nemzetközi ŠKODA Challenge-en. A soproni Walter Autó rutinos indulónak számító munkatársa ebben az évben is arra törekedett, hogy a legjobb három közt fejezze be a küzdelmeket. A gyorsaságának, precizitásának köszönhetően az elismerés sem maradt el. 2017-ben is megszerezte a második helyet a nemzetközi mezőnyben. Hasonlóan eredményesen vette az akadályokat a Diagnosztikai technikus kategóriában versenyző Varga Tamás. A Miskolc Autó tapasztalt szakembere a tavalyi bronz után, idén még fényesebb éremmel szeretett volna hazatérni. Felkészültsége, megérzései hozzásegítették, hogy vágya valóra váljon. A második helyen zárta az idei ŠKODA Challenge döntőt.

A magyar csapat tagjaként indult az ez évi megmérettetésen Horváth Károly is, a Porsche Hungaria szakembere. Az Importőri munkatárs kategória aranyérmeseként újabb elismerést szerzett a hazai ŠKODA válogatottnak.

A kiemelkedő eredményekért gratulálunk a résztvevőknek!

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés