A 2016-os Párizsi Autószalonon mutatkozik be a ŠKODA KODIAQ

2016-09-22

› A ŠKODA KODIAQ Párizsban mutatkozik be elsőként a nagyközönségnek
› Az új, nagyméretű ŠKODA SUV karakteres dizájnjával, kivételesen nagy belső terével, praktikus intelligenciájával és innovatív technológiájával lenyűgöző hatást kelt
› A ŠKODA sajtókonferenciájának időpontja: szeptember 29., 7:45. Helyszíne: 4. pavilon, 215. stand. Élő közvetítés a www.skoda-storyboard.com oldalon.

A ŠKODA bivalyerős választékkal jelenik meg a 2016-os Párizsi Autószalonon. A cseh gyártó október 1-től 16-ig mutatja be első ízben az új ŠKODA KODIAQ modelljét a nagyközönségnek. A 4,7 méteres, akár hétüléses jármű csomagtere a legnagyobb a kategóriájában, a ŠKODA KODIAQ egyszersmind a cseh autógyártó első nagyméretű SUV modellje

A 2017 márciusában piacra lépő legújabb ŠKODA modell a márka minden erősségét felmutatja. Karakteres dizájn, kivételesen nagy belső tér, praktikus intelligencia és innovatív technológia jellemzik, hasonló megoldásokat csak magasabb kategóriákba tartozó autóknál lehet találni.

Az új ŠKODA KODIAQ autójával a cseh gyártó hét modellre, 40 variációra bővíti a kínálatát. Az új SUV modell ugyanakkor egy kiterjedt SUV-kampány kezdetét is jelzi. A 2025-ig tartó stratégiája részeként az autógyártó tovább erősíti pozícióját a fontos és nagy jövő előtt álló SUV szegmensben, ezért az elkövetkező években több új modellt is bemutat. Így a ŠKODA tovább növeli modellválasztékának vonzerejét, és újabb fogyasztói csoportokat szerez meg a számára. A ŠKODA KODIAQ e folyamat úttörője, a márka azzal erősíti vonzerejét, hogy minden szegmens csúcsán a legjobb kínálati csomagot nyújtja.

A nyitó sajtónapon az újságírók mindent megtudhatnak a márka első nagyméretű SUV modelljéről, ezen a napon 11 féle ŠKODA KODIAQ mutatkozik be. A teljes modellválaszték a második sajtónapon tekinthető meg először a ŠKODA kiállítási standján. A látogatók ezen felül izgalmas betekintést nyerhetnek a ŠKODA autókhoz kapcsolódó egyéb területekre is, jobban megismerhetik a kerékpározás, a jégkorong és a connectivity megoldások világát. A PRECIOSA, a ŠKODA dizájnlaboratóriuma, az autó több különleges tervezői megoldását is részletesen bemutatja.

A ŠKODA sajtókonferenciája szeptember 29-én 7:45-kor kezdődik a 4-es pavilon 215-ös standján, amit a www.skoda-storyboard.com oldalon élőben is közvetítenek.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés