Pillantás a kulisszák mögé: tartóssági teszten az új ŠKODA KODIAQ

2016-09-21

- A fejlesztési fázis során a ŠKODA KODIAQ számos extrém tesztet teljesített sikeresen
- A www.skoda-storyboard.com oldalon bepillantást nyerhetnek az új ŠKODA SUV által teljesített próbatételek sorába
- A ŠKODA Storyboard a márka központi felülete, amely sajtóközlemények, beszámolók, videók, fényképek és infografikák széles kínálatával várja az érdeklődőket

Fogcsikorgató hideg messze északon, tikkasztó hőség délen és rendkívüli igénybevétel a tesztutakon: a ŠKODA KODIAQ nagyszabású világpremierje előtt extrém kihívások egész sorát teljesítette sikerrel. Az eredmény: a hosszú hagyományokkal rendelkező cseh autógyártó új SUV modellje mind minőség, mind megbízhatóság tekintetében új mércét állít szegmensében. A ŠKODA Storyboard online felületén bepillantást nyerhetnek az érdeklődők a fejlesztés fázisaiba és a Jiří Dytrych projektmenedzser vezette csapat mindenre kiterjedő tesztjeibe, amelyeket a ŠKODA KODIAQ modellel végeztek.

Az új ŠKODA KODIAQ prototípusait és előszériás modelljeit világszerte átfogó teszteken vizsgálta a ŠKODA, a modell pedig teljesítette az extrém időjárási körülmények vagy a rosszminőségű utak jelentette kihívásokat is. A kimerítő fejlesztési maraton pedig nem maradt eredménytelen: a nagy hagyományokra visszatekintő ŠKODA márka új SUV modellje maximálisan megfelel minden olyan minőségi elvárásnak, amelyet a cseh gyártó a modelljeivel szemben támaszt.

A sorozatgyártás megkezdése előtt a prototípusoknak különböző teszthelyzetekben kellett helyt állniuk. Így a modellnek a virtuális teszteléstől a szélsőséges, -40 és +90 fok között való próbán keresztül a napsütésben, esőben és hóban történő tesztvezetésig, a Hydropuls és az üzemelési tesztekig számos próbát kellett teljesítenie.

Az új ŠKODA Storyboard figyelemmel kísérte az új ŠKODA KODIAQ fejlesztését az első digitális prototípustól kezdve a kész sorozatgyártású modellig és most először kínálja fel annak a lehetőségét, hogy a kulisszák mögé pillantva az érdeklődők megismerjék a fejlesztés lebilincselő folyamatát. A ŠKODA márka új online felülete egy helyen egyesíti a legújabb információkat az érzelemgazdag háttérbeszámolók közvetítette üzenetekkel valamint a célcsoportra szabott történetekkel a ŠKODA világából. Az oldal ezen kívül videókat, képgalériákat, letölthető tartalmakat és linkeket is kínál a felhasználók számára, továbbá egyesíti a vállalat közösségi média csatornáit. A feltöltött tartalmak könnyen áttekinthetőek a modern és felhasználóbarát felületen. A Responsive Web Design segítségével pedig az oldal minden eszközön elérhető, legyen szó asztali számítógépről, tabletről vagy okostelefonról. A ŠKODA Storyboard felületén elérhető tartalmak további felhasználása is lehetséges a média képviselői számára. A platform célja az újságírók, véleményformálók, továbbá az ügyfelek és a ŠKODA márka rajongóinak kiszolgálása.

A tesztekről készült beszámoló a következő címen érhető el: https://www.skoda-storyboard.com/en/models/kodiaq/put-acid-test/

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés