ŠKODA KODIAQ: feltárul a belsőtér

2016-09-01

• Még több az autóból: a harmadik üléssor és a nagy csomagtér új mércét állít fel
• Új kialakítású belső dizájn: két szimmetrikus zóna a műszerfalon, függőleges elrendezésű szellőzőnyílások, kifinomult dizájnú érintőképernyő
• Logikus működés: a vezetőtér logikus és felhasználóbarát kialakítású
• A ŠKODA 2016. szeptember 1-jén mutatja be az új SUV modelljét Berlinben

 Íme, ilyen az új, nagyméretű ŠKODA SUV belülről! Nem sokkal a világpremier előtt a cseh autógyártó bepillantást enged az új ŠKODA KODIAQ belsőterébe. A vezető szemszögéből és az utastérről készült képeken hangsúlyosan mutatkozik meg a ŠKODA modern, letisztult, kifejező formanyelve. A képek egyúttal kiemelik a márka funkcionalitás és kidolgozási minőség iránti kompromisszumok nélküli, magas szintű követelményeit. A ŠKODA ismét új mércét állított fel a belsőtér kialakítását illetően: a ŠKODA KODIAQ rendelkezik kategóriájában a legnagyobb csomagtérrel, ráadásul hétszemélyes változatban is rendelhető.

A ŠKODA KODIAQ belsőtere robusztus és erőteljes, mégis barátságos környezettel várja az utasokat. Mint minden ŠKODA modell, a KODIAQ is elegáns és modern, ugyanakkor mindenben megfelel a SUV-októl elvárható funkcionalitásnak. Minden részlet letisztultságot és pontosságot áraszt; a forma és a funkció teljes összhangban vannak.

A kifejező és elegáns kialakítású műszerfal jól áttekinthető. Két szimmetrikus zónára oszlik a vezető és az első utas számára. Hangsúlyos függőleges elemek - mint például a négy nagy szellőzőnyílás - jellemzik a belsőteret. A két középső szellőzőnyílás között helyezkedik el az infotainment rendszer kijelzője. Ezek felső élei a műszerfal tetejének vonalát követve egy trapézformát alkotnak, ami a ŠKODA KODIAQ motorházfedelére emlékeztet. A nagy és elegáns  kijelző kezelése "Simply Clever", vagyis logikus és ösztönös. Minden kapcsoló és funkció könnyen elérhető és magától értetődően kezelhető. Az ülések kiváló minőségű anyagokból készültek, megnövelt kényelmet nyújtva a vezetőnek és a mellette ülő utasnak. 

A kategóriájában új mércét felállító, átlagon felüli térkínálat a ŠKODA modellek egyik fő jellemzője. A KODIAQ tervezői a lehető legnagyobb belsőteret hozták ki a 4,70 méter hosszú és 1,88 méter széles autóból. Ráadásul, a ŠKODA történelmében először, ez a SUV hét üléssel is rendelhető. Legyen szó az utasok kényelmes elhelyezkedéséről vagy a csomagok megfelelő elhelyezéséről, a hosszirányban elmozdítható és állítható háttámlájú üléseknek köszönhetően ez a modell rugalmasan alkalmazkodik a legkülönfélébb igényekhez is. Az ötüléses ŠKODA KODIAQ a maga 720-2065 literes (ledöntött hátsó üléstámlákkal) csomagtartójával kategóriájának legjobbja.

A választható extrák, mint például a fűthető kormánykerék, magas szintű kényelmet nyújtanak. Ugyanez igaz a harmincnál is több "Simply Clever" megoldásra, többek között az ajtók élvédelmére, az elektromos gyermekbiztonsági rendszerre és az alváshoz használható fejtámaszokra is. 

Az új ŠKODA KODIAQ Berlinben, 2016. szeptember 1-jén mutatkozik be a világnak. A filmes, zenei és koreografikus elemekkel tarkított, lenyűgöző bemutatót a ŠKODA közép-európai idő szerint 19 órától élőben közvetíti az interneten. 

A körülbelül 45 perces bemutatót internetes élő közvetítés segítségével kísérheti figyelemmel a közönség. A médiának lehetősége nyílik az adást a saját csatornáin beágyazó kód révén is közvetíteni. 

Élő közvetítés: http://www.skoda.hu/uj-kodiaq 

Beágyazó kód: https://www.youtube.com/watch?v=YDiAg1LGJU4

 

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés