Indul a ŠKODA karaván!

2016-03-31

Útjainkon is tetten érhető, hogy a ŠKODA gépkocsik evolúciója egyre gyorsul. Nem csupán praktikus társak a hétköznapokban, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően technikailag is a világ autógyártásának élvonalába tartoznak. Az április 5-én induló ŠKODA Evolúció Roadshow minden állomásán különleges felszereltségű ŠKODA modellek várja az érdeklődőket és tesztvezetőket.

A roadshow keretei között olyan egyedi ŠKODA modelleket tudnak kipróbálni az ügyfelek, amelyek különleges felszereltségűek és a márkakereskedésekben sok esetben nem találhatóak meg tesztautóként. Ezek a tesztautók mutatják be, hogy a SKODA több, mint 120 éves történelme során hová fejlődött.

Az érdeklődők megismerkedhetnek a DSG-váltók gyorsaságával és kényelmével, a TSI motorok fürgeségével és kivételes nyomatékával, a 4x4-es hajtás előnyeivel. Szakemberek segítségével az életben is megtapasztalhatják azokat a vezetői segédrendszereket, amelyek számos ŠKODA modellben a rendelkezésre állnak: lejtmenetvezérlés, sávtartó, parkolórobot, automatikus távfény-vezérlés, adaptív tempomat, proaktív utasvédelem, holttér-figyelő.

A ŠKODA Evolúció Roadshow április 5-től július 5-ig tart és minden héten más kereskedésben várják az ügyfeleket. Egy időben három karaván járja az ország útjait, amelyek az alábbi autókból állnak: Fabia Colour Concept, Rapid Spaceback Monte Carlo, Octavia RS 4x4, Octavia Combi Scout, Yeti Monte Carlo 4x4, Superb Combi Laurin&Klement 4x4. A karavánok egy-egy hétig próbálhatók ki a résztvevő 31 márkakereskedésben.

A márkakereskedések és az időpontok a www.evolucio.skoda.hu weboldalon tekinthetők meg, ahol regisztrálni is lehet az eseményekre. A kereskedések többsége családi hétvégét is szervez, gyermekprogramokkal, animátorokkal, vendéglátással, de a nyereményjáték sem marad el. A tesztvezetők között kisorsolnak 100 darab kupont, amellyel 50 százalékos kedvezménnyel választhatnak extrákat az új autójukhoz.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés